2018. április 2., hétfő

63. nap, Húsvét hétfő

kép

Őszinteség. Abból is lehet baj, ha nem őszinte szándékkal találkozik.

Emberek vagyunk. Kapunk hideget, meleget. Nem hisznek nekünk, kételkednek bennünk, hamisságot vélnek felfedezni cselekedeteinkben, hazugságot feltételeznek, megkérdőjeleznek, gyanakvóan figyelnek. Minősítenek, furcsállanak.

Itt a tavasz. A terasz előtti arborétumomba elhozta énekükkel a madarakat is. A sarjadó levelek közt szállnak, trilláznak, teli torokból dalolnak. Gyakran figyelem őket. A természetességüket. Ahogy élik a számukra kijelölt sorsot. Mindegy nekik, figyelem-e őket vagy sem. Nem foglalkoznak az emberekkel. Csak teszik, amit tenniük kell. 

Csodálatosak.



63. nap, hétfő



Étek:
R: saját fonott kalács vajjal, habos kávé
E: tojásos hús
V: -

Sok éve élek már Mohácson, de még mindig van felfedezni való. Pár napja néztem ki ezt az útvonalat. Nagyon izgalmas volt olyan helyen járni, ami amúgy a közvetlen közeli környezetemben van, csak valamiért még sosem jártam arra. Ez így egy 3 km-es kör, de szuper jól bővíthető gyakorlatilag bármilyen hosszúra. Engem felvillanyoz, ha új helyeket ismerhetek meg.






Mozgás:
- Pahla Mini challenge 3. hét/ 2. gyakorlatsor csütörtök (a tüdőmet kiköptem és mindenem leszakad... Komolyan mondom, ez a nő -akit egyébként imádok- egy Shaun T.)
- 6.5 km

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése