2016. április 29., péntek

Hamburger zsömle




Hozzávalók (16 db zsömléhez, azaz 8 hambihoz):



# 4 tojás # 8 púpos ek krémsajt (kb. 1 doboz, 250g) # só # magok



Elkészítés:



# A tojásokat szétválasztottam, a fehérjét felvertem.
# A sárgákhoz mixeltem a krémsajtot és a sót, majd a mixer legalacsonyabb fokozatán hozzákevertem a felvert tojásfehérjét, a végén a marék magkeverékemet (len-, szezám-, napraforgó-, tökmag).
# Sütőpapírral bélelt gáztepsibe kanalaztam (1 zsömle 1 kupac, 1 kupac az 2 ek tészta).
# 200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütöttem.




1 zsömle tápértéke: 52 kcal, 3g fehérje, 0g szénhidrát, 4g zsír.


Nulla szénhidrátos zsömle itt
Falat muffin és kenyér itt




Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése