Hozzávalók (16 db zsömléhez, azaz 8 hambihoz):
# 4 tojás # 8 púpos ek krémsajt (kb. 1 doboz, 250g) # só # magok
Elkészítés:
# A tojásokat szétválasztottam, a fehérjét felvertem.
# A sárgákhoz mixeltem a krémsajtot és a sót, majd a mixer legalacsonyabb fokozatán hozzákevertem a felvert tojásfehérjét, a végén a marék magkeverékemet (len-, szezám-, napraforgó-, tökmag).
# Sütőpapírral bélelt gáztepsibe kanalaztam (1 zsömle 1 kupac, 1 kupac az 2 ek tészta).
# 200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütöttem.
1 zsömle tápértéke: 52 kcal, 3g fehérje, 0g szénhidrát, 4g zsír.
Nulla szénhidrátos zsömle itt
Falat muffin és kenyér itt
Nulla szénhidrátos zsömle itt
Falat muffin és kenyér itt
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése