2015. június 28., vasárnap

Paradicsomban sült fűszeres hal



Hozzávalók:

-500g lazac vagy hal
- 400g paradicsom püré
- 4 tojás
- 2 ek reszelt parmezán
- 3 gerezd fokhagyma
- só, őrölt bors (fehér)
- kapor, snidling, bazsalikom
- oliva olaj



Elkészítés:

- A halat befűszerezzük a sóval, borssal, zöldfűszerekkel. Oliva olajjal meglocsoljuk. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük.
- A paradicsom szószban elkeverünk 4 tojást, fűszerezzük sóval, borssal. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, parmezánt, zöldfűszert.
- Amikor a halnak már szép színe van, ráöntjük a szószt és további 20 percig sütjük.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése