2014. november 4., kedd

Hétfő-kedd (Mo. 14/8-9.)

Hétfő:

R: piskóta
E: kolbászos tojáspörkölt, párolt zöldség, savanyú káposzta

Aztán -lelkileg- iszonyú délutánom és estém volt. Elfogyott fél csomag mandula és ettem 3 vajas-hagymás-paprikás lenmag kenyeret.

Edzés:
Bemelegítés
LÁB-BICEPSZ
- guggolás (4x15)
- lábhajlítás (4x15)
- bic. állva váltott karral (4x15)
- bic. állva rúddal (4x15)
Nyújtás
Kedd:

R: 2 szelet vajas-paprikás-sós szezámos kenyér
E: gyros hús 1 ek sertészsírban melegítve, saláta, fél avokádó, 1 főtt tojás.

A hús nem szénné égett, de rendesen megpirítottam, nagyon finom volt.

Saláta: répa csíkok, jégsaláta, radicchio, ruccola, paradicsom, paprika, oliva bogyó, lilahagyma. Natur vegetával szórtam meg, balzsamecetet és oliva olajat loccsantottam rá.










Jöttem hazafelé a városból és nem tudtam kihagyni a naplementét. Megérte még pár száz métert autózni érte :)




(180 fokot elfordulva a Holdat tudtam fotózni.)







V: kolbász, 1 főtt tojás, marék főtt krumpli, párolt zöldség, savanyú káposzta.

Edzés:

Bemelegítés
TRICEPSZ
- tr. fekvőtámasz
(4x15)
- áthúzás (4x15)
Nyújtás

Ma voltam masszázson, és a masszőr -aki egyébként húsz éve edzőterembe járó, izmos fickó- megjegyezte, hogy szépen kezd látszani a térdem fölötti izom (4 fejű comb izom). Olvasmányaim alapján és az ő tanácsára végzem most így az edzéseket. És ő is azt javasolja, mint mindenki: türelem, türelem, türelem, a befektetett munkának meglesz az eredménye. (Én már elégedett vagyok magammal, fogyni nem szeretnék, a formásodás pedig folyamatban van, még ha lassú is, de apró haladások látszanak.)

Múlt héten a pszichlógus előtt egy légynek éreztem magam, ami beleakadt egy erős pókhálóba. A légy csak riadtan kapaszkodott a fonalakba és figyelt. A pszichodumcsi után már egy olyan légy voltam, ami iszonyatos kapálózásba kezd a hálóban, hátha kiszabadul. Azóta pedig ez a légy teljesen belegabalyodott a ragacsos hálóba és két napja csak hulla fáradtan ül, gondolkodik. De közeleg a pók, és a légynek el kell döntenie, csemege lesz-e belőle, avagy átgondolja még egyszer az egészet és szépen, lassan, ügyesen kibontja magát a veszedelemből.

Nem vagyok képes minden nap írni magamról. Mert egyszerűen nem megy. Legtöbbször a puszta létezés is nehézséget okoz. De akkor sem dugom a homokba a fejem, többé nem. Megmondta a dokinő, hogy nem tudom megúszni a fájdalmat, ami a változtatással jár. Tudom: fölösleges bármit is halogatni...

Facebook oldal: Boszorkánykonyha


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése