2013. augusztus 24., szombat

Új fejezet 13. nap

Alvásterápia


Ez egy régi fotóm. Még otthoni. Tegnap este fél 8 körül itt elkezdett dörögni, villámlani, esni, de úgy rendesen. És tartott mindez addig, amíg - jó későn - el nem aludtam. A csukott szemhéjamon keresztül is világos volt, a dörgés nagyon hangos, nem segített az elalvásban. De hát van ilyen. Végül óracsörgésre ébredtem reggel, és nem voltam fáradt :)
 

Edzés

 
Felkelés után belenéztem a netbe, aztán nekiláttam az aerobomnak.
Helyszín: fürdőszoba.
Ablak nyitva.
Zene: ma nem volt. Bekapcsoltam Shaun új programját, a Focus T25-öt, abból néztem meg két részt, így két legyet ütöttem egy csapásra: megvolt az edzés és ismerkedtem az új Shaun programmal, amit jövő héttől beépítek az edzésbe. Sőt volt harmadik légy is: a T25 25 perces, így nem kellett az órát figyelnem: amikor a 2. résznek is vége volt, letelt 50 perc :)

Az Ötzi sztori után nem volt valahogy huzatom edzeni. De olyan mérges voltam, hogy valahogy le kellett vezetnem. Fogtam hát magam, irány a fürdőszoba, és letoltam a tegnap elmaradtat és a mait is egyben.

És délután volt még 1 óra séta. Annak a tempóját úgy kell elképzelni, mint ahogy a temetkezési vállalkozók viszik a koporsót. Úgyhogy az egy antiaerob tevékenység véleményem szerint ;)
 

Étek

 
R.: Rántotta (2 tojás, 2 tojásfehérje), 2 pufi rizs, 1 paradicsom, 15g mandula
T.: 150g tofu, 33g rizs, 150g vegyes saláta
E.: 150g lazac, 3 pufi rizs, 150g saláta
U.: 150g csirkepörkölt, 33g rizs, 150g uborka
V.: Rántotta ( 2 tojás, 3 tojásfehérje), 150g saláta

Este 9 múlt. Elfáradtam reggel 8 óta. Ez volt a 6. munkanap. Még 8...


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése