2013. július 9., kedd

Edzés (Asylum 2/2.)


Asylum Volume 2: Upper Elite Workout

Upper Elite

Develop a superior upper-body with Shaun’s dynamic training sets. This progressive workout is designed to chisel your shoulders, biceps, triceps, chest, and back—intimidating your opponents before the game even begins.
(60 minutes)

A bemelegítés után Shaun nagyszerűen ötvözi az eddig általam ismert kar- és vállformáló súlyzós gyakorlatokat. És akad mellette néhány, ami nekem új. Nagyon tetszik, hogy megspékelte néhány talajon végezhető, has és mell edzséses gyakorlattal. Irtózatosan sok a fekvőtámasz, abból is ezer fajta, igazi kar- és vállszaggató. A  nyújtás nekem megint kevés volt, így rányújtottam még pár percet. Olyan gyorsan elrepült ez az egy óra, hogy észre sem vettem. :)

Az edzőtermem a fürdőszoba. Egyetlen súlyzóodakoccantás volt csak. Meglehetősen kreatívan kell beállítanom magam, hogy elférjek, forgok jobbra-balra, igazgatom a szőnyeget, hogy ne csapjak zajt, de van elég hely a pontos kivitelezéshez. Nagy előny, hogy a kevés water break-hez kéznél van a csap :), és van tükör is ugye, ahol ellenőrizni tudtam az állva végzett gyakorlatok pontosságát. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése