2013. február 16., szombat

Motiváció

Ő lett a háttérképem a gépen.
És most hess, ha azt mondod: ugyan, édes lányom, ez lehetetlen! Sosem fogsz így kinézni, de még csak hasonlóan sem!
Mert az a fajta vagyok, aki hiszi és tudja, hogy a lehetetlen nem létezik!
Igen: baromira szeretnék ilyen testet. Igen, tudom: ehhez baromi kemény diéta és súlyzós edzés szükségeltetik. És ahogy ismerem magam, tudom, hogy hogy ha egyszer ilyesmi test lesz a végső célom, akkor meg fogom tudni csinálni. A kaját nagyon sírva tudnám tartani, az edzéssel nem lenne gond, de megcsinálnám.
Egyelőre azonban kis lépésekkel haladok.
És a hölgy comja az, ami első pillanatban odaragasztotta a képhez a tekintetemet.
Ez a zsírvesztés egy átok érdekes dolog. Amikor belekezdtem az alakulásba, mindenhol zsíros voltam, és ugye a belső zsír nem is látszott. Lassan, nagyon lassan kezdődött, hogy látványosan csökkent a testzsírom. Mára a felsőtestemen már minden csont látszik, a felülésekkor párnát kell magam alá tenni, mert a csigolyáimnál a bőr különben sebesre kidörzsölődik. De a zsír még ott csücsül a hasam alsó részén, kevés van még a fenekemen, a combomon maradt a legtöbb. A hozzáértőktől már megtanultam, hogy nincs helyi fogyás. Hiába edzenék csak combra és fenékre, hiszen igaz, hogy fejlődne ott az izom, viszont a látvány nem lenne szebb, mert az izom megvastagodva a zsír alatt még vastagabb képet mutatna. Úgyhogy marad a türelem, az étkezés megtervezése és betartása, és az edzés. Öt hónap van a strandszezonig, úgyhogy hajrááá!

4 megjegyzés:

  1. Nő vagyok én is (és a pasikat szeretem :) , de amikor megláttam ezt a képet, akkor kijött a számon, hűha ..... ha megengeded nekem is lesz a motivációm...
    Na, de elküldtem az edzőmnek (csoportosan is hozzá járok, meg nemrég kezdtünk, pont a célok miatt személyi edzésbe) idézem, amit irt: "hűha!!!
    ez rengeteg és még annál is több edzés edzés!!!
    de ellehet érni.....sőt sikerülni is fog neked!!! "

    Úgyhogy, köszi és nagyon, nagyon hajrá!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is segít ez a kép!!! És lehetetlen tényleg nincs, hát szívből kívánom, hogy elérd, amit szeretnél! Szuper, hogy az edződ látja benned már most ezt a nőt! ;-) Hajrá, hajrá! 2013 a mi évünk! :))

      Törlés
  2. És még azt mondta, h ez olyan félkarú rabló.....megkérdeztem az mi, azt mondta, h fél karját odaadná egy ilyen csajért :D csakhát ilyenek nem szaladgálnak se az utcán, se az edzőteremben....:)
    Igen, hajrá, előre!

    VálaszTörlés