2012. december 11., kedd

Hát (fotó)

Hát.
Augusztus-október.
Megint letelt 2 hónap, ideje lesz friss képet készíteni :)
 


5 megjegyzés:

  1. Szepen haladsz, varjuk az uj kepet :-)
    Viszont a segitsegedet kernem: 7 het Insanity utan sem tudom megcsinalni azt a fajta fekvötamaszt, amit tricepszböl kell nyomni, tudod, amikor a könyökek hatrafele mennek, nem oldalt. Egyszerüen nem megy, csak kb. 5 cm, es vegem van. A többi fajta siman, annyiszor, ahanyszor kell. Nem is ertem, ennyire nincs tricepszem, mig a többi szepen elbir??
    Szerinted csinaljak külön ra sulyzos edzest (nincs kedvem), vagy majd menni fog? Neked volt gondod ezzel?
    Köszönöm:Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kata! Hogy volt-e gondom ezzel? Van! ;-) De azt vettem észre, hogy ha nagyon lassan is, de fejlődök ezen a téren is. Egyáltalán nincs tricepszem, sokáig feladtam a tricepsz fekvőtámaszoknál, de aztán elkezdtem újra csinálni, ahogy éppen képes voltam rá, és fejlődök. A mai napig nem megy egy szabályos sem, de majd menni fog. Ne add fel, csináld, ahogy csak tudod, és majd szép lassan elindul a fejlődés! :)

      Törlés
  2. Köszi, csinalom, de meglepö, hogy minden mas szepen fejlödik, az a franya tricepszes fekvötamaszon kivül. Akkor ez egy lassabb folyamat :-(
    Azert mindig megprobalom, amig birom, nyomom lefele, de ugy erzem, mintha ott semmi nem lenne, nemhogy erö az izomban ...
    Köszi a tanacsot, folytatom, csak sikerül egyszer :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Asylumban is vannak tricepsz gyakorlatok, a LMP-ban is voltak, és most, a 4. kör Asylumban vettem észre, hogy a súlyzós tricepszek mennek, és ha nem is tökéletesen szabályosan, a tricepsz fekvőtámaszokat is végig tudom csinálni. Ügyes vagy, ott van az izmod a helyén, és tutira sikerül majd előcsalogatnod! :)

      Törlés
  3. Köszi a biztatast es a segitseget !

    VálaszTörlés