2012. október 9., kedd

Napi summa

 
5-ös kelés után mosogatás, vitaminok, folyadék, ágyazás, gyors rend a fürdőben, kajabepakolás, edzés. Arilepény sütés, reggeli. Tusi, öltözés. Nem számoltam vele, hogy köd lesz, de az volt, nem is kicsi, így előbb indultam. A szélvédő persze a hártyás fagyás határán, hát letakarítottam. Lassan lehetett haladni a köd miatt, de beértem a melóba időben.
 
Munka után bolt, haza, mosogatás (reggel elmaradt), ebéd főzés, ebéd, dobozolás a speizban, mosogatás, ágyneműhúzás, mosás (ágynemű és a többi, kézzel, hát nem öt perc, és felér fél felsőtest edzéssel...), teregetés, kád kimosás, gyors felmosás, mert kilöttyent a tea, blog futtában, kajakészítés holnapra, aztán jött a 2. edzés.
 
Nőiesen bevallom: elfáradtam.
 
De jó lesz illatosan aludni térni a friss ágyneműs ágyikóba. Ráadásul azzal a tudattal, hogy a dolgommal is haladtam (lett volna még, mert ugye mikor nincs, viszont az edzésre csinálok időt), és a tervezett 2 edzés is megvolt. Ráadásul a holnapot is megalapoztam azzal, hogy a kaja már a hűtőben, becsomagolva, előkészítve.
 
 
A nyeremény krémem fogy rendesen. ha elhasználtam, beszámolok a hatásáról :)
 
És nagyon kívácsi vagyok, milyen lesz a BBR, a holnapi reggeli, most készítem majd először :)
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése