2012. október 13., szombat

Mi lett volna, ha...

... elhiszem, hogy ilyen a genetikám?
... elhiszem, hogy nekem úgysem sikerülhet?
... maradok a régi étkezési szokásaimnál?
... a sport helyett a sorozatokra szoktam volna rá a tv-ben?
... minden apró kudarcnál, megtorpanásnál feladom?
... nem tartok ki az elhatározásom mellett?
... tettek helyett kifogásokat keresek?
... hallgatok a kisördögre és melléeszek?
...
...
...

Ez.
Maradtam volna ilyen:





De igaza van az ismerősömnek, aki azt mondta: most sokkal jobb! :


 
És hogy még jobb legyen, húztam edzeni! :)

6 megjegyzés:

  1. Irigyellek, te most edzhetsz. :( :D

    És valóban, sosem szabad hinni mások lehúzásának. Nekem is mondták, hogy alkatomnál fogva nem lehetek soha izmos, szálkás, kockás hasú. Na erre majd visszatérek velük, ha már leadtam a maradékot, és atom izmokat növesztettem.

    Állati a változásod. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, milyen érzés, ha nem tud edzeni az ember. Tavaly (1 éve és 1 hónapja) estem egy hatalmasat futás közben. A félmaratonra készülés véghajrájában. Imádtam futni, de 13 hónapja nem futottam. És voltam beteg a BB-s edzések közben is, eleinte evett a penész. Aztán lassan rájöttem, hogy tényleg minden okkal történik. A te vállad is okkal rendetlenkedik. Ez egy üzenet, meg kell fejteni. Legtöbbször ezeknek az én-üzeneteknek edzés közben semmi köze az edzéshez. legalábbis ez az én tapasztalatom. csak hinned és bíznod kell magadban, és minden rendbejön. :)
      A te eddigi változásod is bámulatos. És a további is az lesz! :))

      Törlés
    2. Dani szerint a váll problémám amiatt van, hogy az elmúlt időkben túl nagy terhet vettem a vállamra. Nem tudom, nagyon sokáig munkanélküli voltam (most szereztem), mint kifejtettem párszor sok nehéz dolog volt mostanság. Lehet, hogy amiatt jött ez ki, hogy állandóan nyomaszt a helyzet. Sajna 0-24-ben. Hát bármi is legyen az igazság, mindent megteszek a megoldásért. :) Alig várom hogy egy nap közölhessek képet a kockahasamról. :)

      Törlés
  2. Sztem Daninak maximálisan igaza van. Bízom benne, hogy hamar le tudsz adni egy kis terhet a válladról és lesz egy kis egyensúly és lelki béke az életedben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. November végén jön az Angliai kiutazásom. Új élet, új kultúra, új emberek. Sose tettem ekkora lépést életemben, ez lesz az eddigi legnagyobb kalandom. :) Hiszem, hogy ezután mindent el fogok érni amit csak akarok. És a vállam se fog fájni többé. :)

      Törlés