2022. március 19., szombat

Szombat


Anyuéknál. Anyu kegyetlenül fáradt, mami pedig nagyon elkeseredett, amiért nem tudja használni a bal lábát. Segítettünk, amiben tudtunk.

Hazafelé egy előzésnél enyhén szólva életveszélyes helyzetbe kerültünk. Hiába a KRESZ (aminek a 34. paragrafusa 1. bekezdésében szerepel, hogy: "előzni abban az esetben szabad, ha (...) az előzni kívánó jármű előzését más jármű nem kezdte meg"), ha sokan (nagyon sokan) nem használják a visszapillantó tükröt. Az előttem autózó hölgy sem vette észre, hogy én már előzöm, és belekezdett az előzésbe. Egyáltalán nem túlzás: ma simán ott maradhattunk volna...

Valószínű, hogy kezd hatni az antibiotikum, mert ma -habár rendesen sajgott a fogam- kibírtam fájdalomcsillapító nélkül.

2 megjegyzés:

  1. Így már én is jártam, rohadt veszélyes helyzetek vannak csupán figyelmetlenségből. Pénteken ha nem fékezek teljes erőből, szemből úgy belémszáll egy audis, aki a beláthatatlan kanyarban előzött, hogy csak na!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A minap egy kamion jött velem szembe az én sávomban és nem is zavartatta magát, nekem kellett "kikerülnöm", pénteken -szintén kamion- szorított le majdnem az útról, tegnap ez a figyelmetlenség az előttem autózótól, tényleg mák volt, hogy volt egy kis hely a padkán és nem volt árok, és hogy a hölgy az utolsó pillanatban meglátta, hogy már ott vagyok mellette... Ez sajnos napi szintű, hogy ha az ember vezet, baleseteket hárít el folyamatosan...

      Törlés