2022. február 1., kedd

Kedd

Hajnalban nagyon köhögtem, szinte semmit nem aludtam, "lázam" volt (37.8) és hasogatott a fejem. Egyértelmű volt, hogy nem megyek dolgozni. Egész délelőtt aludtam. Délután rendelt a háziorvosom, felhívtam. Akkor már sokkal jobban voltam, minimális köhögés, normál hőmérséklet, vettem be a fejemre gyógyszert, az is sokkal jobb lett. Délután 4-re be kellett mennem a rendelőbe tesztre. Ezren voltak, mindenki tesztre várt, majdnem 5 óra volt, amire sorra kerültem. Teszt: nem egyértelmű pozitív, de legyen az. (?) Holnaptól táppénz. Kaptam a felhőbe Favit és azitromicint. Szerencsére tényleg jól vagyok. Ha holnap is marad így, nem vált(at)om ki a gyógyszert.

(Tudnék írni felelősségvállalásról és felelőtlenségről, hogy hogyan "kaphattam el" a dolgot, nem létező kontaktkutatásról és sok mindenről, elsősorban a saját lelki békém miatt nem teszem.)

2 megjegyzés:

  1. Hát nem mondom hogy túl szerencsés vagy mostanában.... Jobbulást, és érdemes lenne valami immunerősítőt szedni. ÉN a járvány kezdete óta ezt teszem, mivel számomra fokozott kockázatú lenne egy fertőzés. Béres csepp, C-D vitamin nagy adagban, hagyma, zöldpaprika. A műtét és az azzal járó hercehurca biztoasan sokat kivett belőled. Lelkileg is, fizikailag is. Az is lehet hogy nem is vagy teljesen tudatában mindennek.

    VálaszTörlés
  2. Sajnos ez ilyen, bárkit újra fertőződhet. Jobbulást és erősítsd az immunrendszered vitaminokkal, általában az is elég már a második vagy harmadik felülfertőződésnél, mivel akkor már jóval gyengébben megy át az emberen. Mi december óta szinte folyamatos karanténban létezünk a családban a close contact miatt, valaki mindig beteg és ezért újra és újra kezdődik a szobafogságos állapot.

    VálaszTörlés