2020. december 22., kedd

Kedd

Korán keltem. elmosogattam a tegnapi főzés kellékeit. Elpakoltam. Elkészítettem a karácsonyi csomagokat. Kis tasak, jelképes ajándék.


Előkészítettem a karácsonyfa helyét. Majd megsütöttem rá a mézeskalácsot. Anyu kölcsönadta az ezer éves családi szurkodókat. 




Délután konzultáltam a dokival, akinek tegnap átküldtem a laboreredményemet. Kér még egy kiegészítő labort is. Először azért elmegyek nőgyógyászhoz, magán úton (mert csak így rendel, endometriozis specialista). Így is csak január 20-ra van időpont... Addig legalább még jön egy fizetés... Ha nem endometriozis, lehet méakut intermittáló porphyria. Ezt Budapesten szűrik, és a Jóisten mentsen mindenkit ettől a betegségtől...

Nem fogok ezen kattogni állandóan, csak nehéz figyelmen kívül hagyni a folyamatos fájdalmat, a hullámokban jövő görcsölést. Ma (most) épp 10/6-os, és már ennek is örülök...





4 megjegyzés:

  1. Expárom is hasonlóan élte az életét. Végül kiderült hogy egy egyszerű ciszta okozta a tüneteket. Egy császármetszéses szülés után a tünetek nagy mértékben enyhültek (nem az enyém volt a gyerek, de ez most mindegy....). MOndjuk esetedben a sok kivizsgálás során ennek ki kellett volna derülni. Drukkolok Neked, mert így dolgozni és élni az életet nem egyszerű. Akut helyzetben fájdalomcsillapítók mellé görcsolddókat iS szoktál bevenni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm. Igen: sokszor a létezés is nagyon nehéz így... Igen, koktélozom: fájdalomcsillapító+görcsoldó.

      Törlés
    2. Őszintén drukkolok Neked, sajnos a magánrendelést nem fogod teljes mértékben megúszni. Kívánok Boldog Karácsonyt, és a lehetőségekhez képest nyugodt, tünetmentes napokat!

      Törlés