Hat nap plussz a hazaút napja. Étkezés tervezés, számolás nélkül.
Reggeli: minden nap "szállodás". Ennek nevezem, amikor a reggeli: bundás kenyér, rántotta, paprika, narancslé, kapucsínó, tea, némi sajt, némi szalámi/kolbász/sonka. Ezelég bőséges, tízórait ilyenkor nem szoktam enni.
Ebéd: hazai. Volt májkrémes kenyér, néha marék mogyoró, egyszer főztem paradicsomlevest és saját sajtszószos spagettit, kétszer az előző vacsora fele volt ebédre, egyszer zabkása.
Uzsonna: ez inkább amolyan "snack" féle volt: marék mogyoró, vagy egy kis csoki, szőlő. Kisvasutazáskor egy kapucsínó.
Vacsora: étteremben. Az Őrségben a nagy, azaz normál adag étel számomra hatalmas adag, így mindig kis adagot kértem, még ez is sokszor nagyobb volt az én normál adagomnál. Az Őrségben ősszel kihagyhatatlan a szezonális sütőtök krémleves és a tökös-mákos rétes. Egyszerűen mennyei. Ezeken kívül ettem fokhagyma krémlevest, áfonyával töltött barackot sült csirkemellel, Holstein szeletet, savanyúságot, káposztasalátát.
Minden nap mennyieket ettem, csak arra figyeltem, hogy ne "zabáljak", és hogy ha ebédre megtoltam a szénhidrátot (ld. sajtszószos tészta), akkor a vacsora ne legyen fullos szénhidrátos.
Az egy hét nyaralást mindösszesen 20 deka plusszal zártam. ☺
1. nap itt
2. nap itt
3.1 Őriszentpéter, Vadása-tó itt
3.2 Magyarszombatfa itt
3. nap itt
4. nap itt
5. nap itt
6. nap itt
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése