2017. december 10., vasárnap

Vasárnap

Hú, miket talál az ember a neten, a boltokban... Paleo csoki, hozzávalók: méz, mogyoró, édesítőszer, blabla... Nem is értem, búzaliszt miért nincs benne. Paleo süti, összetevők, első: tojáspor. Innen én már nem is olvasok tovább. Net, ingyenes edzésprogram, letölthető. Megnyitod, dumadumaduma, például arról, hogy a HIIT edzés 48%-kal több zsírt éget hasról bármi másnál,


aztán "most xplwo Ft helyett csak aksdh Ft-ért.


Nagyon ritkán, ha mamiéknál vagyok és megy a tévé, belefutok pár reklámba. (Már vagy 5 éve nem tévézek.) Hát akkor szoktam agyfrászt kapni. Hihetetlenül ügyes, manipulatív, érzelmekre ható reklámok vannak, csakis a Vásárolj, mindegy, mit, csak vedd meg!- elv a lényeg. Mindenki vásároljon persze kedvére amit és amennyit csak akar, én meg ezt a témát is befejezem. :)

Sok dolog van, amik miatt sokszor kedvem lenne dohogni, tudnék dühöngeni, sikítozni, rázni a fejem (...). Igazából semmi értelme. Eleve mert én sem vagyok tökélestes, én is hibázok. És mert habár a világ nem válik rózsaszín álomfelhővé tőle, de a jó dolgokra fókuszálni mégiscsak jobb. Csupán azért, mert azoktól nem leszek mérges, lehangolt, ideges, bosszús (...). 

Mai apró jóságok?

Jól aludtam.
Nem voltam fent hajnalban köhögőroham miatt, se amiatt, hogy melegem van. (Amikor csak tehetem -ha nincs nagy szél vagy nem szakad az eső-, nyitott ablaknál alszom, radiátor elzárva, szobaajtó csukva; rajtam zokni, naci, póló; alattam meleg pléd, rajtam két takaró. Ma reggel 15 fok volt, amikor felkeltem, szuper, friss levegő.)
Jól ébredtem, nem fájt a kezem.
Főztem kávét. Imádom.
Finom volt a kedvenc reggelim.
A húgom levizsgázott, gyermek jóga oktató lett.
Sütött a nap.
Rend van a lakásban, mert végre elpakoltam. (Hú, ebben nagyon trehány tudok lenni. Na ja: a zseni ugye az, aki uralkodik a káoszon. ;) )

Délután négykor még azon agyaltam, mi legyen az előre főzéssel. Mert hogy holnaptól megyek dolgozni. Aztán inkább készítettem vacsorát. Max viszek rántottát.

Nem kérte, mégis szeretném itt is kicsit reklámozni Dávidot, aki visszaadta a kezemet.


A Facebook oldalán minden infót megtalálni róla, videókat a kezelésekről, érdekes cikkeket ír és oszt meg. Bátran és szívesen ajánlom, ha szükség lenne rá.

Na jó, ennyi kuszaság után lassan kikapcs, összeszedem a cuccomat meg magamat holnapra. Aztán jöhet a megváltó alvás. A szoba már "behűtve".

2 megjegyzés:

  1. 5 éve nem tévézel? Uristen... (rövid u-val)

    VálaszTörlés
  2. Hát nem, mert előtte túlzásba vittem, szerintem tévéfüggő voltam. No meg mit nézzek benne? Mert ugye leginkább Uristen!!! műsorok futnak...

    VálaszTörlés