2017. április 13., csütörtök

Itthon, 14., utolsó nap: szabadság, töltődés, 7.8 Hz

Nem tudom megmagyarázni. 😊 Lüktet bennem az élet. 😊 Az elemem 100%-os töltöttségű. 😊 Valami végtelen nyugalom csücsül belül, nagyon régen éreztem ilyet. 💥 A szívemben süt a nap, kellemes az idő, csodásak a fények, minden nyugodt, sima, kellemes. Nagyon jó érzés. Nagyon jó. Nagyon. 🌅 🌍

"Rendkívül fontos minden élet számára a bolygón a Föld mezőjének alsó tartománya a 7,8 Hertz, más néven a Schumann-rezonancia.

Ez a természetes ritmus az emberi szervezetben több helyen megtalálható, és velejárója a leghatékonyabb, fenntartható és egységes állapotnak. Az emberi test 7,8 Hertzen rezonál. Az Alfa és Théta agyhullámaink a 7,8 Hertz frekvenciával határosak. Ezek az agyhullámok az intuícióhoz, inspirációhoz, meditációhoz, relaxációhoz és a nyugalomhoz kapcsolódnak.

Így a Föld rezonál a biológiai rendszerünkkel, mely eljuttat bennünket a nagyobb összhang állapotába. Növeli a mentális, érzelmi és fizikai jólétünket. Amikor a szervezet leföldelt, hatékonyabban és harmonikusabban működik, és annál inkább szabadon hozzáférhet a Föld stabilizáló elektromágneses energiájához, hogy növelje életerejét, egészségét és jólétét, hogy egy hosszabb élettartamot élvezhessen." (Hosszabban: itt.)

Ma óbányai túra volt M-val. De ide mindenkinek el kell mennie, ennek a helynek varázsereje van.  (Egyáltalán nem viccből mondom.) (Bejegyzés sok képpel itt.)



Volt mászás, fagyökér-simogatás, kapaszkodás közben érintkezés a kövekkel... Aki látta az Avatart, látta az élet fáját. Itt ma egész idő alatt azt éreztem, hogy csatlakoztam Evahoz, a bolygóhoz, a mindenséghez. Amikor ezt mondtam M-nak, ő mesélt a 7.8 Hertz-ről, hogy tényleg csatlakoztam az univerzumhoz.



Ez a két kép lesz a mantrám a következő két hétre. Csak becsukom a szemem, erre a varázslatos helyre és arra a nyugalomra gondolok, ami most bennem van, így fogok kikapcsolni.



Mindössze egy keto kávét ittam előtte és pár falat sajtos rudat ettem meg 2 szezám snacket.



Túra után ebéd: Schlossberg Vendéglő, Mecseknádasd. Nagy választék, nem elszállt árak. Kedves, pontos és gyors kiszolgálás. Végre egy hely, ahol a natúr sültet nem forgatják lisztbe sütés előtt. Az adag hatalmas, a köreten (rizs, sült krumpli) kívül megbirkóztam vele: sült pulyka, sült tarja, fokhagymás máj, hagyma, káposzta és két tükörtojás. Aztán a rizst is megettem, isteni finom volt.
 :) 👍 🍽️


A reggeli mocorgóval együtt a mai táv 12 km.

Köszönet M-nak. Mindenért. És V-nak a téli patak fotóért. Tényleg vissza kell ide menni télen is!

Óbányán ért az sms: munkába indulás holnap, hajnali 3.40-kor.
(Szemérmetlenül nem vagyok ott fejben se a csomagoknál -ami itthon marad, majd megvár-, se a testi-lelki oda-készülésnél. És azt hiszem, ez így van rendjén. Most MOST van. ... Most is most van. ... És most is. 😉😊 )



Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése