2016. december 10., szombat

Szombat, Mo./2.


*** A gyengeség nem természete a lelkednek, hanem szerzett tulajdonsága. Negatív érzések, gondolatok és lustaság eredménye. Amikor "elhagyod magad". Igazi természeted isteni és erős. Erre akkor döbbensz rá, amikor "erőt veszel magadon". ***

Müller Péter

Hétkor keltem. Hirtelen nem tudtam, hol vagyok, automatikusan bújtam a papucsba, álltam fel, indultam az ajtón kifelé. Mázsás súlyként ült rajtam a fáradtság, aztán bevillant egy Müller Péter mondat: "Igazi természeted isteni és erős". Ez szépen be is fészkelte magát a fejembe, úgyhogy pár lakáskör után elővettem a már Ausztriában megírt listámat és nekiálltam a teendőimnek.

Adventi, 10.: Kedves vagy másokhoz.


Már délelőtt sok minden meglett. Még ebédet is főztem.



Délután is folytattam, lightosan, de haladgattam.

Holnap anyuékhoz megyek, hétfőn még van intézni való a városban (bank, posta...). Szerdán lesz elvileg a tárgyalás Korneuburgban, ennek a részletei még nem rajzolódtak ki, és még előfordulhat az is, ami a múltkor, hogy elnapolják. Úgyhogy autópálya matricát maximum kedden délután veszek csak.

Lefixáltuk: 23-án kimegyek újabb két hétre dolgozni. Tudom, ennek -most- kevesebb előnye van, mint hátránya, hiszen kint leszek karácsonykor, szilveszterkor, újévkor, de túl fogom élni és ez is elmúlik. Viszont azért picit szeretnék karácsonyozni a családdal, így ezt is ebbe az itthoni két hétbe kell belesűríteni. A budapesti részt, ha minden a terveim szerint alakul, egybe tudom kötni az osztrák úttal (ma megtanultam az útvonaltervet, ami hazafelé bevisz a húgomékhoz, gyorsan ment, lefotóztam a szememmel és eltároltam az agyamban), anyuékhoz el tudok még menni, a mohácsiak meg helyben vannak. A gyerekeknek kell még valami ajándékot kitalálnom, kell egy kis fahéj illat és kész is a karácsonyi hangulat.

Ma egyébként sok apró jó, kedves dolog történt, és a sorsjegyem árát is visszanyertem.

R: 2 vajas piskóta, kávé
E: petrezselymes zellerkrémleves, zöldséges csirke, csicseriborsó tészta
V: az ebéd maradéka, mert hogy ez a nem nagy adag is kifogott rajtam, 1 nyers répa

Mozgás: 5km

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése