Vendégem van pár napig. De nem finnyás az étkezésben és passzolt az eredetileg tervezett programom is. Nem mondom, hogy frissen indult a nap, mert tegnap éjfélig beszélgettünk és már régóta kánikula van (amit szörnyen nehezen viselek), fitten viszont igen: reggeli után 4 km séta.
Reggeli: 2 kenyérkének megfelelő bagel (a Boszispitz tésztájából) vajjal-sóval-paprikával, kávé.
Aztán Duna-part.
És strand volt majdnem 3-ig, még ott is irtózat volt elviselni a forróságot...
Ebéd: karfiol leves...
... sült hús (sertés és csirke), parmezános cukkini pommes, 1 ek rizs, uborka (a haláli szósz lemaradt a képről, már ettünk, amikor eszembe jutott, hogy az is van).
És szilva.
Délután: falunap Sátorhelyen. Már napokkal ezelőtt kinéztem a helyi újságból, hogy ma ötkor country bemutató lesz. Szeretem a zenét is, a táncért meg odavagyok. Táncolni még jobb lenne, de nézni is jó volt a töttösi csoportot.
Aztán a Sátorhelyi néptánccsoport lépett fel, egy citerás kislány (sajnos a nevét nem sikerült megjegyeznem) és a Csúzai Csárdás Néptánc Egyesület. A műsor fele élő zenével ment, a táncosok közben énekeltek is, ami nekem nagyon nagy élmény, mert imádok énekelni és nagyon szeretem az élő énekszót és zenét. A ruháik is gyönyörűek voltak és igazán profin táncoltak.
Vacsora: "mindent bele" pizza (azon az alapon, hogy van jó néhány dolog a hűtőben, amit nem lehetett tovább tartogatni). Lisztmentes (magliszt sincs benne), a recit hamarosan töltöm.
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése