2013. december 11., szerda

Hús-vér motiváció 37




 
Hogy lehet-e 3 kisgyerek, család mellett a fejünkbe venni, hogy én akkor is megcsinálom? Nagyon úgy néz ki, hogy lehet! T. volt már Hús-vér motivációm. Megszabadult a túlsúlyától. Már akkor kalapot emeltem előtte. Aztán sokáig nagy volt a csend, és egyszer csak úgy döntött: oké, akkor most belevágok, és leadom a maradék zsírt, és jöhet az igazi formálódás. Ő is sokat keresgélt, próbálkozott, amire megtalálta a megfelelő étkezést és azt az edzést. Telt-múlt az idő, és a napokban írt: megnyert egy versenyt. Gyorsan meg is kérdeztem, mit, annyit írt: egy házi formálódási versenyt. És átküldte a képeket. Amit itt láttok, az egy hónap munkájának az eredménye.
 
Edzés:
Péntek Enikő szálkásító edzésterve + napi 30-40 perc súlyzózás, Body Beast, 4-5-6 kilós súlyzókkal.
 
Étkezés:
Reggeli: puffasztott rizs vagy főtt tojással vagy lekvárral vagy vaj + felvágott.
Tízórai: gyümölcs vagy gyümi natúr joghurttal.
Ebéd: sült hús zöldségekkel (főleg nyers paradicsom, uborka, hagyma).
Uzsonna: ha nem marad ki, akkor gyümölcs.
Vacsora: túró-joghurt kombo almával, vagy tojás.
Kenyeret. liszteset nem evett, néha levest igen, és ritkán 1-2 kocka étcsokit. Édességnek pudingot készített, fele tej, fele víz. 
 
És ez még nem a vége! T. nem áll meg, folytatja, "izmos, kockás has kell", és szeretné, ha lepucolná a maradék zsírt és feszesedne még a bőre.
 
Én csak annyit tudok mondani, hogy T. iszonyat jó példája annak, hogy ha valaki egyszer eldönt valamit, ha fejben megvan a cél, akkor egyszer csak eljön az idő, amikor nekiáll a dolognak, onnantól kezdve pedig már nincs megállás.
 
A képek pedig nagyon szépen mutatják, hogy akár egy hónap alatt is mennyi mindent lehet elérni.
 
T., szívből gratulálok, és további kitartást, erőt és energiát kívánok a folytatáshoz! Igazi bombázó leszel! :-)
 
Hús-vér motivációk (gyűjtemény) itt

Hús-vér motiváció 35 itt


Hús-vér motiváció 36 itt


Facebook oldal: https://www.facebook.com/pages/Boszork%C3%A1nykonyha/393431824081717

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése