2013. szeptember 28., szombat

Indiai fűszeres csirke pirított karfiollal




Pirított karfiol

A karfiolt megfőztem, majd forró kókuszzsíron, falapáttal közben keverve és tördelve nagy lángon megpirítottam.
 

Indiai fűszeres csirke

Egy serpenyőben kókuszzsírt melegítettem. Rátettem az előre megsütött csirkemell darabokat, és fél fej felkarikázott vöröshagymát. Amikor kicsit összecsiszolódtak, felöntöttem kevés vízzel, és jöttek a fűszerek: garam masala, csípős curry por és kurkuma. Addig forraltam, amíg egy kellemesen, közepesen sűrű szósz maradt a hús alatt.
 
A pirított karfiol semleges ízéhez nagyon jól passzol a hús csípős, pikáns ízvilága.

Paleo mintaétrend 1 itt
Paleo mintaétrend 2 itt
Paleo mintaétrend 3 itt
Paleo heti menü ötlet itt és itt.
Paleo heti menü (magyar) itt
 
    Paleo reggelik 1 itt.
    Paleo reggelik 2 itt.
    Paleo snack itt.
    Paleo ebédek 1 itt.
    Paleo ebédek 2 itt.

    Paleo vacsorák 1 itt.
    Paleo vacsorák 2 itt.

    Paleo - bevezető hónap (tapasztalatok) itt.
 
Világcsúcs mindenmentes kenyér itt.
Lenmag kenyér recept itt.
Sokmagvas kenyér recept itt.
Kenyér kenyér itt.
Módosított lenmag kenyér itt.
Lapos paleo kenyér itt.
Kókuszkenyér itt.
Buci itt.
Spórolós lenmaglisztes kenyér itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése