2013. június 28., péntek

Tegnap - ma

Tegnap még ilyen hosszú volt.
 
 
Aztán ma megmosódott.
 
 
És megrövidült.

 
És én tudom, hogy ez még nem a vége ;-)
 
És hogy miért? És miért most?
Régóta tervezgettem, de mindig arra gondoltam: majd akkor, ha elérem az álom-alakomat.
De már nem akarok addig várni. Mert az idő nem vár.
Nincs értelme halogatni.
Olyan gyorsan megtörténnek dolgok...

6 megjegyzés:

  1. Egyetértek. Sőt, én tovább mennék, és teljes frizurát és hajszínt változtatnék. Ez a fekete vagy sötétbarna, mégha a saját színed is, olyan komorrá tesz. Ha világosabb lenne valamivel a hajad, az lágyabbá varázsolna és még fiatalítana rajtad. Ezen kívül próbálnék másfajta szemüvegeket is, bár ez is nagyon jól áll, és sminkelnék is egy picit. Szerintem te pont az a nő vagy, akiből bombázót lehetne varázsolni egészen kis erőfeszítésből! Az álom test is meglesz hozzá hamarosan. Igen, minek várni? Annyira megnéznélek egy kis sminkkel és másfajta, világosabb hajjal! Mit gondolsz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy hosszú téma :) Szőke az eredeti hajszínem, de már teljesen ősz vagyok. Egy ideig szőkére festettem a hajam, de az iszonyatosan roncsolta, szó szerint szalma minőségű volt a hajam, mindegy, melyik festéket választottam. Ráadásul extrém gyorsan nő a hajam, így 3 hetente festeni kell, a fekete tized annyira nem roncsol. A sminkelés is nehézkes, mert ezer dologra allergiás vagyok. Két fajta szemceruza van és egy fajta szempilla spirál, amit el tudok viselni (fizikailag). Biztosan vannak natur termékek, amik jók lennének, de ez ugyanúgy anyagi kérdés, mint a szemüvegkeret. Egy átalakítós teamhez nagyon szívesen elmennék egyébként, mert én is nagyon kíváncsi vagyok, mit lehetne kihozni belőlem. Tuti, hogy nem ilyen kis szürke kegérke lennék az utána fotókon :)

      Törlés
    2. Távol állsz te a szürke egerektől, nagyon távol, viszont azt mindenképp látszik (legalábbis nekem úgy tűnik), hogy talán nincs elég szeretet az életedben, és ezt egy párkapcsolatra értem. De az is lehet, hogy félreérzem ezt, mindenesetre ez a kép él bennem. Tehát egyfajta keserűséget, szomorúságot és magányt érzek benned, és bár ehhez éppn megy a fekete haj, de semmiképp nem javít a helyzeten, hanem inkább még ez is benne tart. A mosolyodban is ezt látom. Tehát hogy nem felhőtlen, mindig amolyan erőltetett, de persze, milyen legyen, ha az ember magát fényképezi. :-) Én azt mondom, a kaja és edzés mellé mostmár egy jó (lehetőleg sportos) társ kellene elsősorban, ha még nincs, meg persze a frizuraváltás és világosabb hajszín (azt is lehet nem roncsolósra!), egy kis smink (nem kell sok és drága, meg lehet azt találni, ha akarja az ember). Ha meg megvan a végső alak, akkor új ruhatár is. Second handben is van nagyon sok szuper cucc. Szóval ezek mind könnyen kivitelezhető dolgok és mégcsak stylist csapathoz se kéne menni, bár biztosan van, akinek kifejezetten jót tesz. Neked a legeslegjobbat egy pasi tenne, utána meg amit fent leírtam. :-) Remélem, idővel minden meglesz, szépen sorjában. :-) Csak kitartás!

      Törlés
  2. En nem valtoztatnek a hajszineden, az a ritka tipus vagy, akit nem öregit a fekete haj, hanem kiemeli a szep böröd, meg a szemed!
    En a helyedben a kontaktlencset probalnam ki, annyira szep a szemed, kar eltakarni :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kata, köszönöm ;-) Nem szeretnék kontaktlencsézni ;-)

      Törlés