2015. július 2., csütörtök

Mustáros hús


Újabb egyszerű és nagyszerű recept:

- A hús szeletet (ez most pulyka volt) bevagdostam, mindkét oldalán (jócskán) sóztam, borsoztam és bekentem mustárral.
- Közben kókuszzsírt olvasztottam, amin hagymát pirítottam.
- A hús ment a hagyás zsírra.
Mindkét oldalán nagy lángon hirtelen átsütöttem.

Ennyi :)

Facebook oldal: Boszorkánykonyha

2 megjegyzés:

  1. Azt szeretném tudni, hogy a kókusz zsír hol szerezhető be, illetve milyen mennyiséget kell belőle használni? A másik, hogy milyen köretet együnk hozzá? Illetve, hogy a fehér rizst használhatom.-e? Lehet, h fura a kérdés, de még csak most kezdem ezt az étrendet, s tudatlan vagyok ... :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Ildikó!
    Kókuszzsírt ma már szinte minden nagyobb boltban lehet kapni. Én a bioboltban veszem Mohácson, mindig akkor, amikor akciós. A mennyiség egyénfüggő, függ a súlytól, magasságtól, illetve a céltól: fogyni akarsz-e vagy súlyt tartani, esetleg hízni. A rizst valamelyik keto irányzat tiltja, van, amelyik engedi biztonságos keményítőként, 1-2 evőkanállal.
    Kérdezz bátran, úgy tanul az ember! Amire tudok, szívesen válaszolok.

    VálaszTörlés