2013. szeptember 3., kedd

Új fejezet 23. nap

Fantasztikusan jól aludtam. Na igen: végre saját ágy, saját paplan, jó kis mohácsi levegő ;-)
 
 
Ébredés után elintéztem a szokásos reggeli dolgokat, aztán jöhetett az edzés. Már írtam róla, hogy a bal vállam még a múlt héten, Ausztriában egyszerűen főzés közben egy rossz mozdulattól valahogy kiakadt. Az iszonyatos fájdalmak mára jócskán enyhültek, de reggel még gondot okozott az öltözködés (is). De legalább alapból nem sajgott már. Mivel így képtelenség és hatalmas badarság lenne emelgetnem a súlyzóimat, változtattam az edzéstervemen is. És emellett az étkezésen is.
 

 
 
H, Sze, Szo
K, P
Cs, V
R
3 ek zab,
2 fehérje
3 ek zab,
2 fehérje
6 tojásfehérje, gomba,
2 sz sonka, zöldség
E
150g hús,
50g rizs,
150g zöldség
150g hús,
150g zöldség
150g hús,
150g zöldség
U
150g tonhal,
2 pufi rizs,
150g zöldség
150g tonhal,
150g zöldség
150g tonhal,
150g zöldség
V
150g hús,
150g zöldség
150g hús,
150g zöldség
150g hús,
150g zöldség
Edzés
súlyzós+aerob
aerob
-
 
Ma kedd van, tehát aerob edzés volt. Reggel 30 perc kocogás, és este volt egy kis időm, lenyomtam még 50 percet. Az aerob edzés a monotonsága révén meglehetősen unalmas. Legtöbbször zenét hallgatok közben. Ma pl. ezt is:
 
 
De azt meg kell hagynom, hogy utána az a bizsergető érzés, az valami iszonyat jó. Amikor kicsit fáradt vagyok, a nyújtás után leülök, és érzem, hogy pattognak az izmaim :-)
 
A mai menü a  fenti táblázat szerint rendben lement. (Visszatettem a menübe a fehérjeport (BioTech IWZ). Amint egy icikepicike panaszom is lesz, vagy ha csak egyetlenegy apró pöttyöcske megjelenik az arcomon, azonnal lekerül az étlapról.
 
Ez volt az ebéd és a vacsora. És isteni, hogy minden előre meg volt főzve és dobozolva várt a hűtőben: csak elő kellett kapni, megmelegíteni, és már ehettem is. :)
 
 
 
Ja, a husi mostanában pulyka. Nem tudom, miért alakult így, de a csirkét nem bírom megenni. A pulyka pedig szép piros-ropogósra megsütve, natur vegetával, borssal most nagyon csúszik. A vacsorához például eszembe sem jutott, hogy elővegyem a kóla lájtot :-)
 
1094 kcal, 187g F, 36g CH, 17g zsír
 
(Nem érdekel egyelőre, mennyi a kalória. A fehérje legyen magas, a zsír lehetőéeg alacsony. A szervezetem jelezni fog, ha gondja van. És akkor majd kap többet. :-) Egyébként egyáltalán nem vagyok éhes, a mai vacsit is megettem, de csak azért, mert meg KELLETT ennem.)
 
Folyadék: 2.5 liter.
 
 
Ezt a szépséget M-tól kaptam ma hazaérkezésem örömére. :) És az Ald*ban összefutottam T. A-sal, egy volt osztálytársam öccsével, aki tamási származású, mint én, és vagy 20 éve nem találkoztunk. Ő pontosan ugyanolyan, mint kisgyerekként volt. Megismert, így ezek szerint még én sem változtam olyan nagyon sokat hátrányomra :)  Nagyon jó volt egy földimmel beszélni pár szót :)
 
Ma korai ágyikót tervezek: szeretném olvasni a legújabb Vámos Miklós könyvemet, aztán viszonylag hamar eleudni. Ősidők óta nem gyakoroltam az éjfél előtti több órás alvást.
 
 
 
 
 
 
 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése