2013. augusztus 28., szerda

Új fejezet 17. nap

Bizony van az úgy, hogy az embert bedarálja a mókuskerék. De az is benne van a pakliban, hogy minden okkal történik, és hogy minden úgy van jól, ahogy van.
Tegnap rendesen betelt a poharam. Nagyon sokan megkerestetek és írtatok pár bíztató szót. Aki ilyen típus, mint én, az tudja csak igazán, mennyire jólesett. Iszonyatosan későn kerültem ágyba, de nagyon jól aludtam és óracsörgésre ébredtem. És ma szabadnapot kaptam. Pontosabban kimenőt 9-től délután 4-ig. És ha már minden ilyen szépen összejött, hát kiléptem kicsit a mókuskerékből. Volt ugyan kajatervem, de nem foglalkoztam vele. Végre kimozdulhattam, hát ki is használtam a lehetőséget.
 
Reggeli: egy szelet sütemény. Nyugi, paleo, és a receptet igyekszem hamar feltenni a blogra.
 
 
9-kor aztán felpattantam a biciklire, és 2-2 és fél órán keresztül csak tekertem és teketrem, keresztül-kasul a városban és a környékén. Fényképezőgépet se vittem, hogy ez se a megszokott legyen (meg hát a blog szerkesztő programját megerőszakolva sem működik normálisan). Aztán hazatekertem, megcsináltam az ebédet és megettem.
 
Ebéd: kurkumás pulykafalatok, főtt brokkoli. És 2 pufi rizs, ami nincs a képen, mert főzés közben megettem, éhes voltam.
 
 
Majd visszamentem a városba, amúgy 'túristáskodni'. Nézelődtem, mászkáltam, feliratokat olvastam. Persze beugrottam a kedvenc helyeimre is, akciós pultokat böngészni. Találtam is néhány dolgot iszonyat olcsón. Amit vásárlásnak neveznék, az a nem kis kupac tonhalkonzerv, amit beszereztem ;-) Aztán hazacammogtam, neteztem kicsit.
 
Uzsonna: 1 tonhal konzerv fél tk majonézzel elkeverve, 150g paprika, 3 pufi rizs.
 
A megbeszélt 4 óra helyett 6-kor jöttek haza E-ék.
 
Vacsora: Rántotta (2 tojás, 3 fehérje).
 
Isteni volt egy kicsit nem E-tel lenni, kimozdulni, friss levegőn lenni. Konkrét edzés nem volt, de gyakorlatilag szinte egész nap mozogtam :-)  És ahhoz képest, hogy szinte hasraütés szerűen ettem ma, nem katasztrofális a leányzó fekvése : kicsit kevés a kalória (1200 körül), a fehérje oké (130g körül), a szénhidrát nagyon kevés (35g körül), a zsír viszont elég sok lett (khm) (50g körül).
 
Azt hiszem, a tegnapi és a mai napból levonhatom azt a tanulságot, hogy ha nagyon xarul mennek a dolgok, akkor nem kell megvárnom a "végső visszaszámlálást", hanem csak kicsit le kell lassítani azt a bizonyos kereket és egy röpke időre kilépni belőle. Épp csak annyira, hogy kapjak egy kis levegőt, hogy aztán minden mehessen tovább ügyesen,okosan, fegyelmezetten...

1. nap edzés itt, napi menü itt.
2. nap edzés itt, napi menü itt.
3. nap edzés itt, napi menü itt.
4. nap edzés itt.
5. nap edzés itt.
6. nap edzés itt, napi menü itt.

1. hét, eredmények itt.

8. nap itt.
9. nap itt.
10. nap itt.
11. nap itt.
12. nap itt.
13. nap itt.
14. nap itt.

2. hét, eredmények itt.

15. nap itt.
16. nap itt.

Új fejezet / Motiváció 1 /Döntés itt.
Új fejezet / Motiváció 2 /Célok
itt.
Új fejezet / Motiváció 3 / A motivációról itt.
Új fejezet / A táplálkozás 1 / Hogyan kezdjük el az életmódváltást? itt
Új fejezet / A táplálkozás 2 / Célok itt
Új fejezet / 1. heti edzésterv itt
Új fejezet / Táplálkozás 3 / 1. heti étrend itt
Új fejezet / Edzés 1 / Célok, eszközök itt
Új fejezet / Edzés 2 / Finomítások az edzéstervben itt
Új fejezet / 2. heti étrend itt
Új fejezet / 1. hét / Eredmények itt
Új fejezet / 2. heti edzésterv itt
Új fejezet / 3. heti étrend itt
Új fejezet / 3. heti edzésterv itt.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése