2013. március 25., hétfő

Belső csend/ Flow 3

"A legenda szerint Buddha egy fügefa alatt szembenézett démonjaival: félelmeivel és vágyaival, majd ezt követően felismerte az élet "van"-ságának szépségét..
 
itt
 
Apró kis változások

Kezdetben csak apró kis szokásokon változtattam: nem csak a megszokott sarki üzletből vásároltam, hanem más boltokba is betértem. Nem a megszokott bankautomatából vettem ki készpénzt, hanem más automatákat kerestem. A piacon nem feltétlenül a megszokott élelmiszer-alapanyagokat vásároltam, hanem újakra figyeltem fel, új elkészítési módokkal kísérleteztem (sutba vágva a szakácskönyvet, amit amúgy sem nagyon forgattam) - és így gyorsan ráharaptam a változás érdekes ízére. " (Forrás: itt.)

Már otthon elkezdtem az apró változtatásokat. Például eddig a nappaliban volt a számítógép, átköltöztettem a konyhába. A nappalit most edzőteremnek használom. Eddig mindig a jobb oldalamon aludtam el, mostanában a bal oldalamat is használom erre. Itt, Ausztriában tegnap megkértem E-et, hogy a megszokott sétaútvonalon most ne balra, hanem jobbra kanyarodjunk el. Egészen érdekes és fura, de jó érzés nem mindig a nagyon megszokott rutin szerint csinálni dolgokat.

Belső csend / Flow 1 itt, 2 itt.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése