2012. december 8., szombat

Motiváció

Olvasni ezt is, azt is, de amit tudok: szeretem a kávét. Ma reggel is megvolt a 2-3 korty, ezzel az ízzel jól indul minden nap.














Tegnap -is- nagyon korán mentem aludni, de alvás előtt össze szoktam szedni a főbb gondolatokat másnapra. Szó szerint hálát adtam azért, hogy van fedél a fejem felett, hogy fűtött lakásban lehetek, hogy van mit ennem. Aztán átgondoltam ezt a határidősdi-álomsúlyosdi dolgot. Amit meghosszabbítottam karácsonyig. Gyakorlatilag stresszel a dolog, és nem mindig pozitív értelemben. Úgyhogy arra jutottam: ha sikerül, vállon veregetem magam, de ha január 2-ára jön össze, akkor akkor fogok örülni. 
De ahhoz, hogy összejöjjön, meg kell csinálnom az edzéseket és figyelni a kajára. Most még jobban mint eddig. Ugyanis micimackó-üzemmódra kapcsolt a szervezetem: legszívesebben szénhidrátot ennék szénhidráttal, mindezt mézzel vastagon lecsorgatva. És habár az eszem tudja, hogy edzeni kell, a testem csak ingatja a fejét, és az ágyam felé húz állandóan. Így hát visszatértem a jó öreg Fly Lady kontrollfüzethez, és 2 perc múlva indul is a reggeli rutin.
Nem hagyom, hogy győzzön a kisördög, nem hagyom, hogy győzzön a tél és a raktározós kajálás, mert pár pillanat és nyár van, és jön a bikiniszezon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése