2012. november 9., péntek

Motiváció

Oké. A hét 5. napja is eltelt. Munkanap. Holnap még egy ráadás. Fittnek éppen nem mondanám magam, a kis zombi sokkal találóbb kifejezés. Ráadásul rohadt éhes vagyok. Sunnyoghatnék. Rábeszélhetném magam, hogy hej, ha fáradt vagy, hát pihenj! Bekuckózhatnék egy bögre forró (laktózmentes) kakaóval a pihepuha ikeás plédem alá és megnézhetnék egy kedves kis limcsit a kedvenc sorozatomból. De tudod mit? Összeszorítom a fogam. És nem ijedek meg a következő maxtól. Az edzés előtti banánt már benyomtam, most jöhet a DVD. Shaun már vár. Azt mondta: ma meg fog ölni. Tudom, hiszen ismerem a maxokat. De állok elébe. Hogy soha többé ne lehessek bálna. Hogy jövő nyáron önfeledten élvezhessem a napfényt bikiniben. Ezért:
 




 

4 megjegyzés:

  1. Most mar biztos vegeztel vele, remelem jol esett!
    Nekem ma a Cardio Power volt soron, mar nagyon varom a maxokat, igy a harmadik het vegen mar nem volt tul faraszto, siman vegigcsinaltam , extra pihenö nelkül, persze ömlik rolam a viz:-)
    Belekezdenek mar a maxba, de nem merem elkapkodni, a futassal jartam ugy, hogy nagy szintkülönbseggel futok, es egy het alatt megemeltem az adagot 4-5 km-röl 8-ra^, mert epp ugy ereztem, van energiam.Csakhogy nem tartottam pihenönapot, ket het utan az egyik terdem nem tudtam magamtol hajlitani, ugy begyulladtak a szalagok,nem tudtam menni gyogyszer nelkül!Azota figyelek a fokozatossagra, az Insanitytol nem is fajt meg semmim szerencsere:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kata! Igen, végeztem már vele, és isteni volt!!! Tél végén, az első köt Insymnél még akadtak gondjaim a dologgal, de ma már nagyon jól megy. Na nem mondom, hogy nem fáradtam el, mert rettenetesen, de szuper volt végignyomni. Holnapra tutira minden izomrostom kiabál majd, de nem baj, sőt! :) Igen, a fokozatosság nem árt. A maxok belőlem anno annyit kivettek, hogy volt, hogy csak nagy hiszti után álltam neki. Érdemes várni: mindennek megvan a maga ideje. És Shaunnak főleg elhiszem! :)
      Ügyes vagy, hogy ilyen jól haladsz! Továbbra is dig deeeep! :)

      Törlés