2012. október 20., szombat

Hús-vér motivációk 1-10.

Hús-vér motivációk. Emberek, akik köztünk élnek, családanyák, családapák, dolgozó nők, férfiak. Akik gondoltak egy nagyot, és belefogtak az életmódváltásba. Akik haladnak, és akik elérték a céljaikat. Felnézek rájuk és keményen tudnak motiválni arra, hogy nekiálljak az aznapi edzésnek. :)
 
N. itt
 

 
B. itt


 
A. itt


 
K. itt

 
A. itt


 
N. itt

 
Zs. itt

 
M. itt

 
P. itt

 
Zs. itt



6 megjegyzés:

  1. Szó se róla, mind nagyon ügyesek vagyunk! :)

    VálaszTörlés
  2. De ezeket honnan szeded le? Azt lehet tudni hogy ki hogyan érte el? Szimpla fogyókúra, vagy workout, vagy futás, vagy pilates, vagy aerobik? Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem leszedtem, ismerőseim. P. az Edzésmester (www.edzesmester.com) tornáival és diétával (ma futás az edzése), a többiek beachbodys (www.teambeachbody.com) edzésekkel és diétával érték el, amit a képen látsz.

      Törlés
  3. Köszönöm a választ, megnézem ezeket az oldalakat.
    És köszi az életszagú blogot:) rengeteget keresgélek edzésügyben, és néha hatalmas csalódás volt látni hogy mindenki wonderwomen ebben az országban: általában maratont, félmaratont fut, hetente 3-4-7-alkalmat edz (többfélét is) 2 blogot ír, 2 gyereke és 2 kutyája van! Na neeeee...ezt én nem hiszem el.
    A tiéd teljesen emberléptékű, és használható dolgokat gyűjt össze.

    Köszi,
    Éva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éva, ez a blog tényleg egy napló, egy egyszerű kis boszi bejegyzései. Hol szürkébb, hol színesebb, hol unalmasabb, hol érdekesebb: amilyen az életem. És egy "jegyzetfüzet" is, én is itt keresem vissza a legtöbbször használható ötleteket. Vannak wonderwomenek is az országban, de szerintem nagyon kevesen. :)

      Törlés