2012. szeptember 1., szombat

Mai -érdekes- edzés

Oké, elég a tötymörgésből. Úgy döntöttem, hogy ésszerű keretek között duplázok a Les Millsből is. Így úgy veszem, hogy tegnap megvolt az 1- és a 2. nap (Pump challenge, amit megcsináltam tegnap, és Rest, azaz pihenő, ami ma lett volna).

Ma pedig megvolt a 3. és 4. nap: Pump challenge és Flow + Walk.

 
A Flow nyújtás. Olyan gyakorlatok többségével, amit még sosem csináltam. Soha nem szerettem a nyújtásokat, de tudom, hogy ha nem akarok terminátorjárásban közlekedni, nagy szükségem van rá. Az mindenesetre nagyon vicces volt, amikor a nyújtás 2. részénél azt mondta a hölgy: akkor most menjünk le lótuszülésbe :) Nekem olyan merevek az izmaim, hogy a törökülésnek is örülök: :) De úgy azért megcsináltam.
 
Aztán jött a 2. rész, a Walk. És itt volt egy kis tanakodás. Habár nem tudok angolul, de azt tudom, hogy ez gyaloglást, sétát jelent. De most vegyem a súlyzót a vállamra és azzal sétálgassak a lakásban fel-le? Vagy kitöréseket akar jelenteni? Volt kétségbeesés, mert ilyen nevű edzést egyik DVD-n sem találtam. Hát kérdeztem, választ kaptam: igen, ez séta. A dolog kardio része. Tényleg viccesnek tűnt az Asylum után :)) Tehát fogtam magam, átöltöztem, és lementem a Dunára. Ráadásul szeptember elseje van, nálam ez már az első őszi napnak számít. Vittem hát a fotoaparátomat, és most nem csak az orrom elé figyeltem. Lassan 2 éve lakom a városban, és egy csomó dolgot még sosem figyeltem/láttam az utcán. Pedig - amellett, hogy Mohács egy csodaszép, különleges és nagyon zöld kisváros - sok az érdekes és a gyönyörű :)
 


 










 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése