2023. február 28., kedd

Sürgős(ségi) kedd

Még nem tudok a gépnél ülni, így röviden: egy szemet nem aludtam, két percenként a wc-re jártam vért pisilni, amíg bírtam. Aztán ültömben majd elájultam, és reszkettem, annyira fáztam pulóverben, dupla paplan alatt. M. reggel fél 5 előtt bevitt a sürgősségire. Hólyaggyulladás. Kaptam antibiotikumot és vérzéscsillapítót. Fél nyolckor értünk haza. Azóta is pár percenként megyek a wc-re. Nem jól, de egyben vagyok, jól leszek. 

4 megjegyzés:

  1. Jobbulást! Rémes érzés és fájdalom, sajnálom! Egy régi megázás és aztán hideg lépcsőházban való várakozás óta sajnos ez nekem is visszatérő társam lett. Szinte előzmény nélkül így indul. Nekem ilyenkor (kiegészítésként, néha megoldásként) Rowatinex, medveszőlőlevél tea segít, 1,5 alatt szokott múlni.☹

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. (Mindig jól felöltözöm, de a suliban hideg van, nincs idő inni, sem mosdóba menni...)

      Törlés
  2. Nőknél a hólyaghurut kb olyan makacs mint pasiknál a prosztatagyulladás. Ezt a részét átérzem, masszív és kitartó kezeléssel elviselhetővé vált, de maradt egy kis meszesedés a prosztatában, most gyógynövényes tablettákkal igyekszem megelőzni a tünetrosszabbodást. Hát neked sok-sok folyadék, valami gyógynövényes tea, és Walurinal..... A medveszőlővel óvatosan, 1 hét szedés után szünetet kell tartani. Jobbulást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Remélem, hogy amilyen hirtelen jött, úgy megy is. Ja, nem, arról már lemaradtam...

      Törlés