2016. március 20., vasárnap

Vasárnap: öröm, büszkeség...

Étkezés

Mozgás

R: 2 vajas-paprikás saját kenyér, keto kávé, fél alma

Reggel:- Les Mills Pump challenge (+ 2 kg súllyal az előzőhöz képest) és 5 km futás

E: rántotta (2 tojás, 4 szelet sonka, 2 szelet sajt, 2 ek sertészsír), saláta

 Délután: 3.3 km séta

V: 1 tojás, 2 ek kókuszzsír, saláta

 


A reggel magamról készült képet tettem fel egy csoportban egy (nem kajás, nem sportos) kérdésem miatt. A kérdésre is jöttek válaszok, "off" hozzászólásként pedig olyan, amitől leesett az állam és valahol nagyon mélyen nagyon büszke voltam magamra. Nálam sokkal fiatalabb hölgy írta, hogy olyan hasat szeretne, mint az enyém. És egy másik hölgy, hogy elcserélné az alakját az enyémre. Hát nagyon jólesett.

Rendesen tevékeny napom volt, ma bevállaltam apró-cseprő, de "megéri" és "fontos" kategóriájú házimunkákat is. Meg volt egy kis bjúti is, örülök, hogy erre is sikerült rászánni magam.

Ügyesen ettem, büszke vagyok magamra, hogy habár van itthon sós mogyi, de nem "bontódott ki".

Hosszú ideje először készül egy összefoglaló a hétről. Ma este vagy holnap lesz kész. Nem meglepő és nem mulatságos, de tanulságos.



*** Játékaidat elvehetik, ruháidat, pénzedet is elvehetik mások. De nincsen olyan hatalma a földnek, amelyik elvehetné tőled azt, hogy a pillangónak tarka szárnya van, s hogy a rigófütty olyan az erdőn, mintha egy nagy kék virág nyílna ki benned. Nem veheti el senki tőled azt, hogy a tavaszi szellőnek édes nyírfaillata van, és selymes puha keze, mint a jó tündéreknek. ***
 (Wass Albert)

Imádtam ma is ezt a mese időt. Nagyon jó volt még késő délután sétálni egyet.




Holnap indul a mandula, azaz a munkakeresés. Elsősorban Mohácson és a környékén keresek, jó volna itthon élni kicsit, nem jönni-menni állandóan. Német idegennyelvoktató tanító és nemzetiségi német tanító diplomám van és idősgondozó tanfolyamom. De nagyon sok dolgot szívesen megcsinálok, elsősorban nem tanítani szeretnék. Ha van ötleted, infód, kedves Blogolvasó, várom a jelentkezésed!


Facebook oldal: Boszorkánykonyha

1 megjegyzés:

  1. Van egy unokahúgom, hasonlóképpen beszél németül mint Te (igaz hogy az angoltól és a görögtől se jön zavarba), jelenleg Ausztriai munkaközvetítéssel, tolmácskodással, német tanítással (felnőttképzés) és fordításokkal foglalkozik, de volt már idegenvezető is... A tanításból végképp kiábrándultál? Mondjuk ha így van nem csoda, egyéb e blogban nem részletezendő tényezők miatt (is).

    VálaszTörlés