2018. március 19., hétfő

7. hét eredmények

Kezdés: 66.6 kg
1. hét után: 64.7 kg
2. hét után: 65 kg
3. hét után: 64.8 kg
6. hét után: 64.7 kg
7. hét után: 64.7 kg

Majdnem két hónap alatt 2 kg mínusz. Nem rossz, de a vak is látja, hogy így nem működik, ahogy most csinálom. Mivel a torna megy, két-három hete tényleg 100 vagy az fölötti százalékban, az étkezés az, amin változtatnom kell. Mondjuk szerintem túl keveset eszek...

Többször írtam a már a blogon: változom. Erősen. Sokszor nem is ismerek magamra.

- A héten például rákattantam az almára. Kilószámra tudnám enni. Volt ilyen szőlős korszakom is, most itt az alma. És banán. Annyira régen ettem, hogy a héten csorgott a nyálam érte. Mert amúgy nagyon szeretem. Úgyhogy a shake-be mixeltem banánt. Persze előtte ettem egy falatot, hát... az maga volt a menny! Szeretném kilószámra enni, mégsem teszem, sőt, mivel irtó éhes vagyok utána, jobb lesz, ha megint kiiktatom.

- Ja, shake? Beszereztem egy kis doboz vegán fehérje shake-et, azért, hogy ha nincs időm boltba menni vagy összeütni valamit, akkor legyen egy nem ideális, de nem is a legrosszabb alternatíva. De megbeszéltem magammal, hogy csak reggelit vagy vacsorát válthatok ki vele, napi egyszer értelmes ételt kell ennem feltétlenül.

- Eddig sem ittam kevés vizet, most van, hogy már kora délelőtt elfogy másfél-két liter.

- Pahla B. tornái. Véletlenül bukkantam rá az interneten, és egyszerűen szeretem. Nem egy Insanity, de roppant változatos, egyszerűen nem lehet megunni. És maga Pahla szerintem egy csoda. Amikor az első videójára tornáztam, az agyamra ment, hogy végig, de tényleg a legelejétől az utolsó másodpercig beszél. Aztán elkezdtem figyelni arra, amit mond, és meglepődtem, mert totál értelmes dolgokat mond a futásról, a tornáról, nem elrugaszkodott. Maximálisan pozitív, építő, motiváló gondolatokat oszt meg hétköznapian. Csípom ezt a nőt.

- A héten nagyon figyeltem a mumusra, a nassolásra. Egyetlen egyszer ettem csokit, és akkor is egyetlen kocka étcsokit, cukormenteset. Minden 3. napra engedélyeztem magamnak ebéd utánra nem odafigyelős dolgot, egyet. Amikor egyik napra azt írtam, hogy "car" volt az étkezésem, az tulajdonképpen nem volt katasztrófa, csak este, lefekvés előtt még főztem egy adag sajtszószos tésztát és jóízűen megettem. Semmi nem történt persze, de tudom: a lelkem volt éhes, mégis a testemet etettem, ez nem tetszett saját magamnak.

- A kezem az októberi kocsi ajtóba durván beverés óta még mindig nem teljesen jó. A mindennapokban már csak minimálisan akadályoz időnként, de súlyzót tartani-emelni-fogni még nem megy. Azért itthon próbálkozom, de terembe csak akkor megyek, ha ez oké lesz.

- A köhögésem nagyon sokat javult, szerintem jövő héten elkezdhetek kint is futni.

Szóval a 7. heti eredmények miatt aggodalom egy szál sem, ha így nem jó, változtatok. Még nem tudom, hogyan, de kitalálom.

(Megjegyzés: Épp ma mondta nekem egy fiatal, gyönyörű, szuper alakú, csodás hölgyemény, hogy olyan szeretne lenni, mint én. Hát elkerekedtek a szemeim, kérdezem: a nagy orrommal együtt? a 43 évemmel? az úszógumimmal? Mire ő ábrándos szemekkel: Igen...)Frissítés: Megnéztem, miket ettem az elmúlt 7 hétben. Érdekes, hogy az 1. héten, amikor konkrétan
elértem a mínusz 2 kilót, low carbosan ettem, azaz kevés szénhidrátot, utána jött ez-az, alm, banán és társai. Valószínűleg megvan a "mumus". A 8. héten megeszem, amik még ebből vannak itthon, aztán visszaállok a ketósabb étkezésre.


0. nap itt
1. nap itt
2. nap itt
3. nap itt
4. nap itt
5. nap itt
6. nap itt
7. nap itt
1. hét eredménye itt
8. nap itt
9. nap itt
10. nap itt
11. nap itt
14. nap itt
2. hét eredménye itt
15. nap itt
16. nap itt
17. nap itt
18. nap itt
19-20. nap itt
21-22. nap itt
3. hét eredménye itt
23-25. nap itt
26. nap itt
27. nap itt
28. nap itt
29. nap itt
30. nap itt
31. nap itt
32-34. nap itt
35-39. nap itt
40. nap itt
41. nap itt
6. hét eredménye itt
42-43. nap itt
44. nap itt
45-46. nap itt
47. nap itt
48. nap itt
49. nap
7. hét eredménye itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése