2013. augusztus 25., vasárnap

Új fejezet 14. nap

Kissé nehéz elalvás után reggel fél 6-kor ébredtem - szokás szerint -, de ma nem keltem fel: 7-ig még pihentem. Edzés pihenőnap van, esik az eső második napja, hát ma nem aktívkodtam, már reggel sem. 
kép
Iszonyat lassan telnek itt a munkaórák. Ma délelőtt főztem, magamnak 2 napra, E-nek mára, viszonylag hamar ebédidő lett. A katasztrofálisak a délutánok, és este 9-ig bírni kell, kitartani, próbálni mosolyogni (így kerek egy hét után már nehéz), hallgatni, meghallgatni, végighallgatni a szokásos sztorikat, érteni, megérteni, egyetérteni, mert arra már régen rájöttem, hogy ha elmondom a véleményemet, abból csak gond van. Így a leggyakrabban használt szókincsem a "Ja" és az "Aha".
 
Mint mindig, ma is mind az 5 étkezésnél probláémázott E., hogy miért főzök kétfélét, miért nem azt eszem, amit ő, miért hozok otthonról kaját, hiszen ő is megvenné. Ja persze. Pl. mi ettem volna a héten? E. 3-szor túrós rétest ebédelt, 3-szor Berner Würstelt. Szuper... Minden reggelim 1 db vajas toast kenyér lett volna és minden vacsorám egy vajas-lapka sajtos-5 szelet parizeres toast kenyér. Fantasztikus...
 
Komolyan mondom: nem is értem magam, hogy bírom ki ezt az egészet ép ésszel. És egész nap ordít Andy Borg, ha mekérem E-t, hadd halkítsam le kicsit, kiakad, hogy én nem szeretem a zenét... Nem akarok panaszkodni, nem is nyavajgás akar ez lenni, ezek tények. Hálás vagyok a mai kerek 15 perces sétáért, legalább addig friss levegőn lehettem... És még 7 nap visszavan...
 
Étek
 
R.: Rántotta (2 tojás, 2 tojásfehérje), 2 pufi rizs, 1 paradicsom, 15g mandula
T.: 150g tofu, 33g rizs, 150g vegyes saláta
E.: 150g sült pulyka, 3 pufi rizs, 150g saláta
U.: 150g csirkepörkölt, 33g rizs, 150g uborka
V.: Rántotta ( 2 tojás, 3 tojásfehérje), 150g saláta

Folyadék: fél liter zöld tea, fél liter víz, fél liter gyömbér tea.

 
 


4 megjegyzés:

 1. "Ne arra gondolj, hogy mi hiányzik, hanem annak örülj, ami megvan."

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, Zsolt, igyekszem elégedettnek lenni azzal, amim van, miközben arra törekszem, amire vágyom. Roppant nehéz, de máshogy egyszerűen nem működik.

   Törlés
 2. Cserélsz velem???Na ugye,pár nap és Nagy Utazás hazaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Várunk!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem cserélek, mert bár imádom a pici gyerekeket, sok lenne belőlük egy csoportnyi ;) 7 nap és megyek :)))

   Törlés