2014. július 30., szerda

Szerda (Ausztria)

Motiváció itt
Megfontolásra itt
Ketogén étrend minta 6 itt
Belső csend itt


Csak azt hittem, hogy az ezt megelőző két napi összevisszaság-rohangálás-kuszaság után ma nyugodtabb nap lesz. Hát tévedtem :-) Egggész nap telefonok, ide menni, ezt csinálni, oda menni, azt elintézni, időpontot egyeztetni, beszerezni, megszerezni, elhozni, átíratni... Soha de soha a másfél év alatt ilyen még nem volt. Szó szerint levegőt venni is alig volt erőm. A délutáni pihenő is rövid volt, kutyafuttában válaszoltam néhány üzenetre, gyorsan megcsináltam az edzést, letusoltam, és már ment is tovább a daráló. Egészen estig. Még 7-kor vendég jött (Herr Rosenauer), de addig, amíg itt van, legalább feljöhettem és megírhattam ezt a bejegyzést. Aztán még visszamegyek, fél 9-ig szolgálok és védek...

Tudom, hogy otthon meleg van. Itt a nap egyik felében sötét, hideg, ömlik az eső, a másik felében 30 fok körüli hő, iszonyatosan tűző nap, nagyon párás levegő. 

E. nagyon nehéz eset a napokban.

Hogy mindezt miért írtom le? Mert ezek tények. Ez van. És ezekről a dolgokról nem fogok gndolatikat kelteni a fejemben, mert fölösleges. És nem az én dolgom. Az én dolgom az, hogyan reagálok minderre. Mert lehetnék dühös, ideges, mérges (...), de teljesen fölösleges. Mert ezeket a dolgokat nem tudom megváltoztatni. Csak a hozzáállásomat.

És bizony a mai napban is volt sok szép és jó. Pl. ma jártunk a rendelőintézetben, ahol eddig még nem, és ez egy gyönyörű épület, hát nem Magyarország...




Ja, kérem, 2 emeletes az egész, de van lift...








És olyan tisztaság, nyugalom, udvariasság, előzékenység, annyi mosoly, hogy ihaj! És sehol egy fehér köpeny...

Hamar végeztünk, a receptet itt megírják a recepción, nem kell hozzá orvos. Érdekes. Pedig a háziorvos helyettesénél voltunk.

Majd hazasétáltunk. Az edzés mellett így majdnem két óra séta is volt, plusz mivel sütött a nap, a napozás is megvolt így.


Reggeli: csokikrém
Ebéd: sajtos csirke, saláta
Vacsora: 2 ek kókuszzsíron 1 tojás, 5 sz. kolbász.





Edzés délután: Focus T25 Alpha Cardio.



Már nem számítok rá, hogy holnap nyugis nap lesz. S. pedig ígért egy szabad napot péntekre vagy szombatra. Szokott ígérni. Lesz, ami lesz, lesz, amilyen lesz, elfogadom és megpróbálom belőle a legjobbat kihozni. Még 4 nap és megyek haza. Azt viszont már nagyon várom :)

Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése