2023. január 22., vasárnap

Félhosszú hétvége/vége

 

Nagyon jól aludtam, hétkor ébredtem. Még mindig havazott.




Reggeli.


Búcsú a kis bungalótól.


Egy utolsó séta.







Aztán indulás.

Tihany, rév. Volt még idő a komp indulásáig, hát szálljunk ki, sétáljunk még egy kicsit, ülhetünk még eleget. A járdára érve na, mit látunk? :


A mólóra azért lementünk.




Szülővárosomban egy kis Frei kávé, aztán tovább a frenetikus minőségű 65-ösön Szekszárdig, onnan már van pályamatricám (meg pálya is ;) ).

...

Tamásiig M. vezetett. Máskor Siófokon szoktunk váltani, de most még győzködnöm kellett magam, hogy a volán mögé üljek. Odafelé én vezettem (havazott), és Szakály után megcsúszott az autó az S-kanyarban. Nem ragozom: isteni szerencse, hogy nem jött szembe senki, sőt hogy sehol nem volt senki: irányíthatatlan lett az autó, aztán nekicsapódtunk a szalagkorlátnak. Sikerült megállni. Megnéztük az autót: kell majd karosszériás és festő, de hihetetlen: semmi komoly. Ami még ennél is sokkal fontosabb: egyetlen hajunk szála sem görbült, és másban sem okoztam kárt. (Azóta is folyamatosan látom magam előtt a történteket...) 

4 megjegyzés:

  1. Timikém❣️Rosszban az a jó,hogy Nektek nem lett semmi sérülés❣️Nagy-nagy ölelés❣️💖💞

    VálaszTörlés
  2. Az őrangyalodnak kissé összeborzolódott a szárnya gondolom. Örülök, hogy ennyivel megúsztátok. ♥

    VálaszTörlés
  3. Hát nem gondoltam, hogy ezt írod amikor "mondtad", hogy kalandos volt az út....azt hittem eltévedtetek vagy hasonló. De jó, hogy nem lett bajotok!! Vigyázz magadra.

    VálaszTörlés
  4. Üdv Tamásiból 🥰🥰🥰

    VálaszTörlés