2023. június 14., szerda

Eü körök/2.

Ma reggel 7-re ott voltam a laborban. Ezer ember... Leadtam a papíromat, vártam. Fél 8: semmi. Iszogattam a vizemet és bántam, hogy nem vittem itthonról vizeletet, de hát így jártam. Majd akkor itt. Majdnem 8 óra lett, amikor már erősen gondolkodtam azon, hogy szólok. Kilépett a nővérke a további papírokat összegyűjteni, hát rákérdeztem.

- Beadta a papírját. Fizetős. Még nem szólították?

Utánanézett: a papírom összeragadt egy másikkal, így kimaradtam. Nem győzött elnézést kérni szegény, persze rögtön be is hívtak. Nem voltam se mérges, se dühös, csak azt hittem, fél 8-ra már a munkahelyen leszek... Egy óra késés lett belőle.

Az eredmény is megjött ma, szuper kis vérkép, a vizeletnél van "2 vvt" és "háms" jelzés, az MCV és az MCH leheletnyivel a normál fölött (de ez hosszú évek óta minden laboromnál így van). Tehát elméletileg ez alapján is jól kell(ene) lennem. (Bár endometriózissal is szuper laborokat szoktam produkálni.)

A fejfájás a vasárnap óta állandósult, minden más tünettel együtt. Gyógyszert nem veszek be, mivel nem hat.


Érdekes, hogy a bal oldalon a fülemnél mennyire látszik egy ér, jobb oldalon semmi.

Ha nem felejtem el, 1-2 napig mérem napi 3x a vérnyomásomat. Ez a ma esti. A gép 3x mér, 15 mp-es szünetekkel, a 3 mérés átlagát mutatja. (A dátum és az óra nincs beállítva, nincs hozzá türelmem.)


Panoráma röntgenre holnap délutánra kaptam időpontot.