2023. augusztus 31., csütörtök

Csütörtök

Rengeteg adminisztráció (rengeteg!!), de ugye nézzük új utakról...

Szóval találtam kincset az iskolaudvaron. Tavaly ki kellett vágni a beteg, gyönyörű, hatalmas hársfát. A fiúk hagytak belőle egy "széket". Mára, ahogy ránéztem, elvarázsolódott. Szerintem az évszaktündérek élő trónusa. Most éppen Ősztündér uralkodik innen, nagyokat kacag majd holnap a gyerekekkel.


A nap meglepetése: az egyik anyuka hozta.


Benne saját készítésű, 100 %-ban kemikália-mentes kézkrém és szappan. Leesett az állam. (Ráadásul fantasztikusan jó a kézkrém, azt már kipróbáltam.)


Rohanós nap volt egyébként, munka után 3 bolt, gyorsan (akcióvadászat, szuper dolgokat kaptam szuper áron), csisszre értem ki anyuért a buszpályaudvarra, hazavittem, rohantam haza, felcuccoltam (felért egy súlyzós edzéssel, amire felértem a 70 lépcsőn, és nem is tudtam mindent egyszerre vinni), azonnal kipakolás, főzés. Sütőtök krémleves készült és shakshuka.


Mivel anyunál felejtettem a telefonomat, visszagyalogoltam, egyben vittem neki a kajciból holnapra, ebédre. Tartoztam az ördögnek egy úttal.

Kerestem ruhát a holnapi évnyitóra, leszedtem a száraz ruhákat, letusoltam, leültem blogot írni, ezután pedig aludás. Holnap beindul a státusz-daráló-mandula...