2012. december 7., péntek

Recept: Gesztenyés-gyümölcsös wrap

40 g zabpelyhet beáztattam, hozzáütöttem egy tojást, palacsintaként megsütöttem.
Tettem rá 20 g sajtkrémet, 30 g gesztenyemasszát, 100 g bogyós gyümölcsöt. :)

6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Olyan jókat csinálsz mindig, lopkodom az ötleteket! Nagyon szeretem a blogodat olvasgatni :) Abba ne hagyd!!!!
    Gyöngyi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, ha tetszik :) Szép napot, jó "lopkodást"! :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a blogod! Köszi a sok jó ötletért, receptért!!!!

    VálaszTörlés
  3. Szia Timi! a zabot mennyi vízbe áztatod be? nagyon jól néz ki és már kezdem unni a zabkását...:D

    VálaszTörlés
  4. Szia! Annyi vízbe szoktam áztatni, hogy ne lepje el. Inkább kevesebb legyen a víz, utána lehet még hozzá tenni, ha túl sűrű lenne.

    VálaszTörlés