Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2012. december 7., péntek
Recept: Gesztenyés-gyümölcsös wrap
40 g zabpelyhet beáztattam, hozzáütöttem egy tojást, palacsintaként megsütöttem. Tettem rá 20 g sajtkrémet, 30 g gesztenyemasszát, 100 g bogyós gyümölcsöt. :)
Szia!
VálaszTörlésOlyan jókat csinálsz mindig, lopkodom az ötleteket! Nagyon szeretem a blogodat olvasgatni :) Abba ne hagyd!!!!
Gyöngyi
Nagyon örülök, ha tetszik :) Szép napot, jó "lopkodást"! :)
TörlésNagyon tetszik a blogod! Köszi a sok jó ötletért, receptért!!!!
VálaszTörlés:)
TörlésSzia Timi! a zabot mennyi vízbe áztatod be? nagyon jól néz ki és már kezdem unni a zabkását...:D
VálaszTörlésSzia! Annyi vízbe szoktam áztatni, hogy ne lepje el. Inkább kevesebb legyen a víz, utána lehet még hozzá tenni, ha túl sűrű lenne.
VálaszTörlés