2012. október 2., kedd

Recept: Csudahal

Előtte egy megjegyzés:
A kollegáim tudják, hogy nem hagyományosan étkezem. Ma paleo muffin volt a tízórai, látni kellett volna, ahogy elővettem a táskámból, és hirtelen minden szem odaszegeződött, hogy vajon a Timi mit ehet... :) És meg is kérdezték, hogy magam sütöttem-e, mi ez, ó, lisztmentes? Nincs benne cukor? És feljött? :) :) :)
 
Ebéd: Csudahal
 
Csuda, mert csuda gyors, és csuda finom, és csuda kevés mosogatnivalóval jár :))
 

Végy egy szelet tengeri halfilét. Simogasd meg CH csökkentett liszttel. Egy mély tányérba üss fel egy tojást, sózd, borsozd, tégy hozzá egy csipet zabkorpát, egy csipet ételízesítőt, egy (nagyobb) csipet amarántot, keverd össze. Ebbe forgasd bele óvatosan a lisztezett halat. majd szórd meg kevés szezámmaggal. A halat tedd 1 ek forró oliva olajra. Öntsd rá a maradék tojásos keveréket. Süsd mindkét oldalán közepesnél nagyobb lángon 3-4 percig.
 
Vegyes párolt zöldséggel ettem. Hát, kérem, a danone bekaphatja, mert ez a könnyű és finom! :)
 
(Makrók hamarosan.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése