2015. május 27., szerda

Szerda (Au. 14/3.)

Étek
Mozgás
 R: 2 vajas-paprikás szezám kenyér
Freeletics 11. hét/3. MAX (burpee max-3p szünet-burpee max-5p szünet-burpee max, könnyített verzió)
séta (3.5 km)
 V: rántotta, saláta






Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Epres kókuszgolyó



A húgom készítette, én csak figyeltem, hogyan csinálja.



Hozzávalók:

- kókuszreszelék
- tömlős sajt/mascarpone/ricotta
- eritrit
- eper



Elkészítés:

- Az első 3 összetevőt kézzel összegyúrni.
- A golyók közepébe egy kisebb eper kerül.
- Kókuszreszelékbe forgatni.

A húgom a beforgatáshoz szánt kókuszreszeléket meg szokta pirítani, így különlegesebb íze lesz.

Kókusz golyó itt

Raffaello itt

Kókusz tekercs itt

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha



Kedd (Ausztria 14/2.)

Étek
Mozgás
R: 1 vajas-paprikás szezám kenyér, kolbászos káposzta
 1 óra fűnyírás, séta (4 km)
E: töltött paprika (2 gombóc), 1 szezám kenyér

 V: sonkás-sajtos rántotta, saláta






Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Motiváció

Gyűjts erőt, dolgozd fel a múlt emlékét és jól figyelj, 

mert ahol eltörtél, ott leszel erős, 
ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen! 


Müller Péter


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha