2017. június 6., kedd

Lazac tekercs, avagy variáció egy témára

Lazac tekercs 1 itt


Lazac tekercs 2 itt


Lazac tekercs 3



Hozzávalók:

# 3 tojás #1 ek zsír #50g vadlazac filé #30g sajtkrém #marék spenót

Elkészítés:

# A tojást felvertem, serpenyőben a zsíron "palacsintaként" megsütöttem.
# Kitettem egy tányérra, rétegeztem: megkentem a sajtkrémmel, megszórtam a spenóttal, rátettem a lazacot.
# Feltekertem, szeleteltem.


Ez egy adag (jó nagy adag). Tápértéke: 501 kcal, 34g fehérje, 3g CH, 38g zsír


Variáció:


Ugyanezekből az alapanyagokból rántotta, lazac, spenót, sajtkrém.

Az első képen lévő volt a vacsorám, a tekercset holnap viszem magammal dobozban munkahelyre ebédre.



Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése