Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
Nem sok ketós bloggernek, de neked elhittem, hogy a töltött bundikenyér jó lehet. Namost kifejezetten remek! Kitölt egy délelőttre. Csak az lett a furcsa tapasztalat, hogy ropog a fogam alatt a homok. Homokos az útifűmaghéj, amit vettem! Ellenőrizett, gondos gazdálkodásból származó útifűmaghéjat keresek. Köszönöm a megbízható recepted, soha nem csalódom!
Szia! Köszönö a bizalmat! Megtisztelő. Jómagam a mohácsi Biocentrumban vásárolom az útifüvet, mindig ugyanaz a márka van náluk, viszont én nem a zacskóban tárolom, hanem amint hazahozom, beleöntöm egy jól záródó műanyag dobozba, és ha agyonütnek, sem tudnám megmondani, melyik cég forgalmazza...
Nem sok ketós bloggernek, de neked elhittem, hogy a töltött bundikenyér jó lehet. Namost kifejezetten remek! Kitölt egy délelőttre. Csak az lett a furcsa tapasztalat, hogy ropog a fogam alatt a homok. Homokos az útifűmaghéj, amit vettem! Ellenőrizett, gondos gazdálkodásból származó útifűmaghéjat keresek. Köszönöm a megbízható recepted, soha nem csalódom!
VálaszTörlésSzia! Köszönö a bizalmat! Megtisztelő.
TörlésJómagam a mohácsi Biocentrumban vásárolom az útifüvet, mindig ugyanaz a márka van náluk, viszont én nem a zacskóban tárolom, hanem amint hazahozom, beleöntöm egy jól záródó műanyag dobozba, és ha agyonütnek, sem tudnám megmondani, melyik cég forgalmazza...