Elég gyakran fogyasztok darált húst vagy abból készült ételt. Ha olcsóbb az átlagosnál, kicsit többet vásárolok belőle, és bár a fagyasztott hús nem olyan, mint a friss, mégis simán használható.
100g-os adagokat fogok. Az első adagot beleteszem egy zacskóba, lelapítom. Csavarok párat a zacsin (lehet befőttes gumit is használni, de fölösleges), jöhet a maradék helyre a következő 100g-os adag. Lapítás, csavarás. Félbe hajtom az így keletkezett "két zacskót", kész.
Persze lehet más adagolást is választani, nekem ez a legkézenfekvőbb: ha sült darált hús az ebéd, ahhoz nekem kb 100g hús kell, de ha fél kiló húsból szeretnék pl. fasírtot sütni, akkor kiveszek 5 kis csomagot.
Az én fagyasztóm nagyon pici. Ezekkel a kis csomagokkal könnyebben elbánok: betolható/dugható kis résekbe, fagyasztós "üresjáratokba", helyet tudok spórolni, illetve nyerni így.
Tipp: kenyér, sütemény fagyasztása itt
Tipp: edzőtermi beauty itt
Tipp: hűtött áru hazaszállítása hőségben itt
Tipp: így tárolom a kolbászt itt
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése