Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2017. június 1., csütörtök
Hamburger zsemle
Hozzávalók:
# 6 tojás # 100g sajtkrém # némi szezámmag
Elkészítés:
# A tojásokat szétválasztjuk.
# A tojásfehérjét kemény habbá verjük.
# A tojássárgákhoz keverjük a sajtkrémet, majd a felvert fehérjét.
# Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
# A tészta felét megszórjuk szezámmaggal.
# Előmelegített sütőben kb 15 percig sütjük kb 150-180 fokon.
# Ha megsült, kivesszük a sütőből és nagy pogácsaszaggatóval "felszabdaljuk". Nekem 12 darab lett.
1 darab tápértéke: 63 kcal, 4g fehérje, 0g CH, 5g zsír
Hasonló zsemle, csak túróval itt
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése