# Egy szelet halat kivettem a fagyasztóból, pár órával a készítés előtt, hűtőszekrényben hagytam kiolvadni.
# A még kicsit fagyos halszeletet egy serpenyőbe tettem sertészsírral, sütni kezdtem.
# Közben sóztam, borsoztam a tetejét, natúr vegetával megszórtam, bazsalikommal, metélőhagymával.
# Rövid időre átfordítottam, a fűszerezett felét is sütöttem kicsit. Majd visszafordítottam.
# Egy kis tálkában összekevertem némi cocomas-t (kókuszsűrítmény, aki fogyaszt, használhat tejfölt, joghurtot) és csöpp gesztenyelisztet, kis vízzel elkevertem, majd ezt beleöntöttem a serpenyőbe, a hal mellett kevergettem.
# Párolt zöldséggel tálaltam.
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése