2017. március 4., szombat

Mustáros hús



Hozzávalók:

# 1 ek zsír # 1 nagy fej vöröshagyma # hús (én most csont nélküli karajból sütöttem) # hússzeletenként kb 1 ek mustár # só, bors, natúr vegeta 


Elkészítés:

# A tepsit kizsíroztam, belefektettem a hússzeleteket.
# Minden szeletet sóztam, borsoztam, natúr vegetáztam és jó vastagon bekentem mustárral.


# Rávágtam a hagymát.
# Felöntöttem vízzel úgy, hogy a húst teljesen, a hagymát kb félig ellepje.


# Lefedtem.
# 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig lefedve, majd fedél nélkül addig sütöttem, amíg átpuhult (villával ellenőriztem közben).


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése