Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2016. november 12., szombat
Linzertorta
Hozzávalók:
# 140g vaj
# 70g mandulaliszt
# 2 tojássárgája
# 40g eritrit
# 1 tojás a kenéshez
# csöpp kókuszzsír a forma kikenéséhez
# lekvár (nekem 7 tk)
Elkészítés:
# Minden alapanyagot kézzel összegyúrtam egy tálban.
# A tészta 2/3-át kizsírozott kis tortaformába nyomkodtam.
# Ezt megkentem lekvárral.
# A maradék tésztából kis "kukacokat" sodortam, rácsként a süti tetejére tettem.
# A rácsokat megkentem felvert tojással.
# 180 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütöttem.
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése