Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2016. augusztus 16., kedd
Rakott cukkini
# A cukkinit meghámoztam, mivel zsenge volt, nem vettem ki a magházat, hanem azzal együtt vékonyra felkarikáztam.
# Egy réteg a tepsi aljára került, ezt meglocsoltam vegetás vízzel.
# Erre tettem felszeletelt főtt tojást és kolbász szeleteket. Meglocsoltam a vegetás vízzel.
# Jött egy újabb réteg cukkini karika. És a locsolás.
# 200 fokos sütőbe tettem lefedve. Amikor éreztem az illatot, levettem a fedőt, még sütöttem kicsit.
# A legvégén kis marék sajtot szórtam rá, ezzel átpirítottam.
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése