2015. augusztus 11., kedd

Pizza (liszt, magliszt nélkül)


Hozzávalók (1 adaghoz):

100g darált hús # 1 tojás # 2 tojásfehérje # zöldségek: vöröshagyma, lilahagyma, gomba, cukkini # 2 szelet bacon # 2 szelet sajt # reszelt parmezán # só # pizzakrém: paradicsompüré, oregano # 3 ek kókuszzsír


Elkészítés:

# A húst, a tojást és a tojásfehérjét egy tálban összekevertem, megsóztam. 3 ek kókuszzsíron nagy serpenyőben palacsintaként megsütöttem. Kivettem a serpenyőből és egy sütőpapírral bélelt tepsibe tettem.
# A feltéthez a zöldségeket ugyanabban a serpenyőben, a maradék kis zsíron kissé átsütöttem.
# Az alapot megkentem a pizzakrémmel.
# Rápakoltam a "tésztára" a zöldségeket, megszórtam a kockákra vágott baconnel és a sajtokkal.
# Előmelegített sütőben 15 percig sütöttem.




* A "tészta" vékony lett és ropogós.
* Nekem volt 2 tojásfehérjém, ezért használtam el itt, de a húshoz szerintem 2 tojás is megfelelő.
* Nagyon finom, laktató, gyakorlatilag nulla szénhidrátos.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

2 megjegyzés: