Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2015. június 20., szombat
Áfonyás piskóta
Hozzávalók (8 szelethez):
- 5 tojás
- fél cs sütőpor
- 1 púpos ek gesztenyeliszt
- 2 púpos ek útifűmaghéj
- 1 ek eritrit
- 50g áfonya
Így készül:
- A hozzávalókat egy tálban összekeverjük.
- Kenyérsütő formába öntjük (mert ez kis adag), amit előtte sütőpapírral kibélelünk.
- Előmelegített (villany) sütőben 180 fokon tűpróbáig sütjük (nekem most kb. 35 perc volt).
1 szelet tápértéke: 64 kcal, 5g F, 2g CH, 4g zsír
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha
Szia!
VálaszTörlésSzeretném megkérdezni, hogy milyen sütőport használsz?
Köszönet!
Veronika
Szia Veronika!
TörlésMindig a legolcsóbban kaphatót használom.